KS

"Mamma! Kenny äter upp allt schampoo!..."

Jag äääälskar (mina) vänner.

Sitter nu och laddgar över alla "vänner-säsonger" från en extern hårddisk jag fick låna av Anna, medans hon fick min Shoebox med alla säsonger SATC. En bra deal! Bilder kommer snart från de senaste dagarnas shopping med Roppen i KIsta, med Catta på IKEA kungens kurva samt dagens (tyvärr lilla) shopping med Anna i stan. Har ni haft för er idag? Hur ser planerna ut för Valborg?

Ps. Jag tror jag kommer gå i taket snart, Jävla jävla pollenskit.


Vilken dag.



Jobb till 16 sen iväg till Kista med Roppen för shopping och lite käk på Levinsky's. Hittade litegrann på Gina, visar imorgon om jag hinner. Ska imorgon först hämta min bil vid 11, iväg till Noa och jobbet 13-16, sen trääääning (ska, ska, ska.) Har sen tvättid 19-21 så det blir inte mycket tid över till så mycket annat. Såg som sagt Kenny begins på bio. Haha den var (stört) bra! Han har ju inte alla indianer i sin kanot om man säger så. Sen tog jag en tripp till Ica maxi i Häggvik för att införskaffa mig lite mat. Det vart inget buffeande för mig och Catta idag by the way, utan det får bli på onsdag för idag kände vi oss mer sugna på indiskt. Sorry att det vart så kort inlägg idag. Gonna make it up for you, promise :) är bara så grinigt trött just nu.

200x160


Nej nu är det återigen den efterlängtade sängen och Snabba cash som väntar.
Upp kl 5 imorgon och jobba, så man orkar. Har en buffélunch med Catta att se fram emot. Undrar om man som liten, blond tjej som inte bor i USA kan bli portad från en restaurang? Återstår att se. Haha. Ska hur som helst utmana ödet. Efter jobbet ska jag till Kista igen (nu med pengar, woho!) med Roppen och sen se Kenny begins på bio (kommer dö av skratt...). Någon som sett den än? Hade så bra nu, sov gott!

I am addicted.


Söndag, och S är pollenpåverkad som satan.

Lagar till blodpudding nu till lunch samtidigt som jag försöker hitta något att ha på mig. Bankning idag så får sitta i lugn och ro en stund iallafall på morgonen. Hoppas man inte behöver stressa ihjäl sig, hoppas ingen behöver stressa ihjäl sig idag. Alla får ha en toppendag, i solen kanske? :)

Giving a great yawn

Nej nu måste jag sova, har legat i sängen nu med datan ett tag för att bli trött. Och det har ju funkat tydligen, men inte så fort som jag hade hoppats på. Kan inte få allting i livet. Tyvärr. Ställde hur som helst precis väckarklockan på halv åtta. Sov så gott nu alla!

Meow.


Whose line is the perfect cure for a bad day. Men hur fan hittar jag det, och då inte på youtube? Jag vill köpa allt allt allt som gjorts. Någon som vet? (Please.)

*SQUEEZE*


En bra dag, som inte vart så bra till slut. Trots allt.

Att en lönehelg kan va sån pain in the rumpa! Jag hade 400 kunder idag. Inte mer och inte mindre. Fy fan. Tror alla som gjort en grym insats idag på jobbet känner sig lagom möra. Och det blir värre... våran varmvattenberedare har under veckan varit trasig, och man har nu kommit underfund med att stillastående vatten bidrar till en ansamling på miljoner bakterier. Så vi (jag) var tvungen att åka till Willy's i Arninge och köpa massa vatten att dela ut till alla i personalen. Lagom kul att det var bubbelvatten och jag HATAR verkligen det. Speciellt Willy's. Så nu när jag kom hem så drack jag mig kissnödig för att kompensera. Haha. Jag håller tummarna för att söndag ska bli bättre! Med mindre, snällare kunder!

Men nej, nu blir det bara jobbsnack igen. Ledsen. Nu ikväll ska jag se på expedition robinson (såklart) ta det lugnt och hoppas på att få somna tidigt ikväll. Inte för att man kan klaga på gårdagens natt. Mys, prat och massa pussar.


A small step for mankind, a giant step for S



Lång dag

Hemkommen för ett tag sen efter en låååång arbetsdag. Trodde aldrig att den skulle ta slut. Det var kaos och minst var femte kund var tvär. Inget jag uppskattar. Men det fanns fan en ljuspunkt mitt på dagen. Vi har nu i huset representarter från Villaägarnas riksförbund, som faktiskt har bra förmåner för alla som bor i villa. Försäkringar, rabatter och inspiration från alla företag som finns med i deras medlemstidning. Och det är där K-rauta kommer in i bilden.

Hur som, ska komma till saken. En äldre man kommer in i butiken, ser killarna från Villaägarna stå och "invänta" honom lite längre ned i gången. Går fram till mig som står infon, frågar vart han kan hitta kakel och klinker, tackar mig för direktionen och säger:

- Nej fy fan, inte sånt folk! Jag orkar verkligen inte det idag.
(Jag skrattar till lite försiktigt)  - Men herrn kan ju alltid bara säga nej, ordentligt, så förstår dem säkert att du inte har tid att prata.
- Det återstår att se.
Mannen går i riktning mot kakel och klinker och stötter på killarna på vägen. Han stannar upp. Så hör jag hur han utbrister högt och tydligt:
- JAG SPONSRAR INTE PROVISIONSARBETARE!
(Jag dog av skratt.)

Annars var det bara allämn irritation på jobbet, för alla, idag. INGEN hade fått rätt lön nu i april. Suck. Vår driftchef får allt höra på måndag när han kommer. Satan asså. För vissa handlar det om att man varit sjuk även fast men inte varit det. För lite avdragen skatt eller värst att man inte ens fått hälften så mycket lön som man ska.

Nu ikväll började jag se på Rånarna på ettan, tröttnade och satte mig här istället. Ska väl nästan börja krypa mig till sängs snart. Illa men sant. Jobb 08.45 - 17.15 imorgon, men inga planer alls efter. Får se vad det blir. Har ni något roligt planerat för helgen? :)

Godnattkram



Nu var man tillbaka från powerwalken!
Eller har hunnit äta en banan, pratat med Catta och sett lite på Kitchen nightmares. Uppfriskande och tröttsamt. Fort gick det, vi måste minst gått 7-8 km. Kommer jag kunna somna bra inatt, alltid bra. Vi sa det att minst en gång i veckan ska vi båda ut och gå. Gärna såhär innan läggdags. Men jag ska nog försöka ta en promis 2-3 ggr i veckan. Men då självklart inte så långt. Har ju som sagt lovat mig själv (och nu Paui) att skapa mina rutiner. Även fast det känns jobbigt i början så är det så värt det när allt börjar gå av rena farten. Nej nu ska jag sova, har en lång morgondag framför mig. K-rauta 11.00 - 20.15. God natt och sov gott!

Dresscode - Noa noa




Beige bomullskjol med virkade fickor - Noa noa (799:-)
Vit, blårandig t-shirt - Noa noa (199:-)
Benvit bolero - Noa noa (649:-)
Rosa tygblomma - Noa noa (129:-)
Silvrig klocka - Casio
Svarta läderstövlar - Rizzo

Powerwalk med Paui

Kom precis hem från jobbet, ska snart ut med Paui på en powerwalk. Äter min kvällsfil med start, russin och banan. Är beroende. Har ni något begär eller ett bra tips på en stadig frukost som inte är så... vanlig? Är slut på ideér just nu. Min indiska kycklinggryta vart by the way så pass ätbar att till och med Suss kunde äta den. Med nanbröd vart det nästan lyckat. Har ni för planer för kvällen?

Goda nyheter!



Kom hem för en stund sen från biljarden med tjejerna.
Det vart inte så mycket spelande, utan mer prat om allt som hänt på sistone. Sia hade dem goda nyheterna att hon nu äntligen fått svar om jobbet som servitris på Cypern. Hon fick det och kommer vara borta i 6 månader, åker i slutet av Maj. Så sjukt glad för hennes skull, men kommer samtidigt bli ledsen över att hon åker. Kommer dock att åka ned till henne i sommar en vecka, tror det blir v. 29 då jag i nuläget planerat in semester samt i början av juni för Sweden rock med Catta :) happy happy!

Och förresten? Jag har nu officiellt en egen bil. Vart en -03 vit Toyota Yaris Verso. Pappa bara ringde mig efter jag slutat jobbet idag, "Jag har skaffat dig en bil Sussie!" Jasså sa jag och skrattade. Överraskad, ja. Oväntat, ja. Tack kära du! Tror det blir på tisdag eller onsdag jag åker till Berga och byter bil med honom.

Imorgon är det jobb igen, Noa 14.00 - 19.15. Sen är det powerwalk med Paui, skönt att röra lite på sig. Har som sagt dragit mig från gymmet.. ja jag kom aldrig iväg idag. Fy skäms. Måste snart dra till med smärtsamma metoder om jag snart inte bryter mina dåliga vanor.

Nej nu ska jag återgå till att sortera min tvätt, diska det sista efter min röjning i köket och kolla klart på CSI. Vart en indiskt kycklinggryta med linser och massa kryddor. Återstår att se om det vart ätbart över huvudtaget. Men men. Sov så gott allihop!

Noa noa - klädsel




Blå linnebyxor - Noa noa
Vit chiffongklänning - Noa noa
Rosa omlottkofta - Noa noa
Ljusrosa tygblomma - Noa noa
Grå glashalsband - Noa noa
Tre vita armband - Noa noa
Svarta pumps - Din sko

MSHK

Att en film kunde vara så bra. Suss sprang direkt till akademibokhandeln och köpte hela milleniumtrilogin, så nu är det lusläsning så det står härliga till! Så det så.


Søtare får man leta efter

Fick den søtaste lilla flickan hit in i butiken.

Flickan ~ 6 år (som kommer inspringandes): Hej! Sæg inte till Oskar vart jag ær. Vi leker kurragømma.
Jag (skrattandes): Jasså? Men vart ær Oskar då?
Flickan (viskandes från gømmstøllet bakom ett provrum): Han ær långt borta och gømmer sig.
Jag: Men ska inte han ska leta efter dig och du gømmer dig?
Flickan: Men neeeeeeej nu får ju han alla glass sjælv, nu ær han faktiskt DUM!

Guuud vad jag skrattade. Jag førsøkte behærska mig nær en annan kund døk upp i butiken. Och så skrattade jag igen.

At Noa noa

Danska bokstæver. Arga kunder. Fina klæder. Ett takfønster men får ingen sol hærinne. It sucks. Men snart ær det lunch och sen hemgång! Eller jag ska ju som sagt se bio med min busunge Roppen. Undrar vad vi kan hitta på før (olagligt) kul? Hahaha. Nej inte direkt. Åh va jag længtar tills lønen kommer, Måste køpa Friends-boxen. Såg att CDON.com hade 30% off så nu kostar den bara 1399, istællet før 1999 tror jag det var. Awsome. Jag kan inte leva utan Joey's alla påhitt och Ross knasiga historier som INGEN skrattar åt. Eller jo, jag. Big time.

Hær på jobbet
har vi gjort om en massa. Førra onsdagen kom folk från danska huvudkontoret som dirigerade Eva-Lena, och dem andra från stockholmsbutikerna som kom hit før att hjælpa, att gøra om.. jag skojar inte, ALLT. Men snyggt vart det! Har tyværr inga bilder från hur det såg ut innan, men ska nog kunna fixa fram lite bilder på hur det ser ut nu. Nøjd.

Vad har hønt annars i børjan av veckan? Jag var igår i Kungshallen och kækade mat med Paui, Sia, Elin och Anna. Tog en kyckling och grønsaksgryta med ris, Grymt gott och trevligt hade vi! :) Imorgon ær det biljard med samma crew as usuall vid Odenplan. Ibland ælskar jag rutiner. Dock har jag tvættid 10-13 och sen jobb 13-16 på Noa noa før att sen (kom igen nu Suss) åka till gymmet som jag dragit mig från att gøra senaste veckan. Ska køra hårt. Har ni før planer før dagen?

Nej nu måste jag återgå till jobbet, hoppas alla får en toppendag!

Puss

Fan ta dig S.



Nej nu måste jag ta tag i det här!
Fan asså har verkligen inte tiden nu för att skriva i bloggen. Dålig ursäkt eller har jag faktiskt för mkt på gång just nu? Återstår väl att se. Jobb jobb jobb, det är väl det som händer i mitt liv just nu. Men det blir bra med pengar må jag säga! Imorgon är det Noa som gäller, 09.45 - 15.00 och så dyker Eva-Lena upp kl 14.00 som sedan jobbar till stängning. Ska bli skönt att öppna och jobba själv så många timmar. Det är så harmonisk stämning, och med vårat takfönster får jag ändå lite ljus under dagen även fast jag är inomhus. Mys. Efter jobbet ska jag till Kista med Roppen och se på "Män som hatar kvinnor". Har ni sett den? Alla jag pratar med, alla tidningar och kritiker hyllar den så den kan ju inte va helt kass ändå. Ska bli kul att få va med henne, ha henne lite för mig själv sådär busigt :) vi har ALLTID kul må ni tro! Så det så. Roppsnopp.

Allt med lägenheten flyter på, tar en sak i taget som pappa alltid säger. Näst är det att slutföra mitt projekt med mörkläggningsgardinerna och smått tänka på en ny spis, ett ELFA-klädsystem och nya köksluckor. Det ser förjävlligt ut med dem jag har nu, äkta 70-tals kök som jag då inte trivs i det minsta.

Ps. Måste köpa ny kamerasladd så jag kan överföra alla mina bilder då Suss är smarto att tappa bort den i flytten. Roppen påminn mig imorgon om det!

Nej nu ska jag hoppa i säng. Puss och godnatt allihopa!

RSS 2.0