Upp på hästen igen.


Idag är dagen jag tar tag i allt som jag skjutit upp, som känts jobbigt eller inte velat veta av överhuvudtaget. Måste ringa tandläkaren för en undersökning, gyn för jag vet fan inte vad det är med min kropp.. har fan typ haft mens i 3 månader nu :/ jag orkar inte med mer magknip eller att ständigt känna sig uppblåst och obekväm. Måste dammsuga hela lägenheten, diska upp och laga matlåda för imorgon och helgen.. pest och pina.

Men aldrig regn utan solsken right? Har min danceaerobics ikväll att se fram emot, på lördag ska alla på jobbet ut och bowla tillsammans och nu är det 8 dagar kvar tills jag och några tjejkompisar åker ut på havet, Åbo fram och tillbaka :) ska bli kul tycker jag!


*gäsp*


Nej nu är det sängen, ska se på Criminal minds.


Som vilken dag som helst.

Kom precis hem från jobbet, finns inte så mycket att säga.. Jobbade 12-20.15 med nästan folktomma lokaler, kyla och hunger efter mat och lite mer mat haha. Sen jag började träna på allvar så är jag fan hungrig jämnt och ständigt. Och jag har cravings efter massa konstiga saker. Kan sitta och tänka på salami en hel dag eller att jag bara måste köpa skivade rödbetor när jag slutat. Börjar nästan undra om man inte har en bulle i magen!? Men nej så är det verkligen inte, har lagt ned killar för längesen. För mycker strul och bråk, palla.

Sitter nu och lyssnar på Medina - Velkommen til Medina, och hon är verkligen skitduktig! Fastnat för låten Ensom och Joanna. Har länge haft svårt för danskan, men hon öppnade verkligen upp många dörrar.

Borde egentligen lägga ned denna blogg, eller iallafall byta design. Är varken blond eller anser att tidigare inlägg har något av mitt nuvarande liv att göra. När jag startade bloggen var den mer modeinriktad, självklart har jag inte tappat det intresset, men nu står det inte högst upp på min priolista direkt. Och allt kärlekssnack. PASS. Någon som är duktig på bloggdesign? Jag suger, hårt.

Ska ta mig en tallrik fil nu och sätta i mig en halv ost.. typ, och se på filmen "Sebbe" som man tydligen ska ha sett.

Puss och kärlek, S.


Smarta träningsmål.

Träning är inte alltid det roligaste. Tidiga morgonar, kanske sena kvällar. Man har mycket att göra hemma eller så känner man sig "sjuk". Många som inte tränar skyller på att man inte har tid eller att plånboken gapar efter att man betalat alla räkningar. Skitsnack. Man måste inte ha ett träningskort på ett fancy gym för att bli av med dem där extrakilona eller få bättre kondition. Ut i skogen och spring, använd din egen kroppsvikt eller en tung sten för att göra diverse övningar, kolla på nätet efter tips och ideér! Vill dock tillägga att utan mitt SATS-kort skulle jag inte vara så motiverad som jag är idag, underbara människor och personal man möter där. Skulle inte byta ut dem för något annat. Love love love.

S - Självvalt. Det gäller att det är DU som satt på ditt mål för framtiden, kort- eller långsiktigt. Ingen annan vet vad du egentligen klarar att prestera eller är villig att prestera.
M - Mätbart. Självklart är det ju sååå mycket roligare om man kan mäta sitt resulatat. Springer jag snabbare idag på löpbandet än vad jag gjorde för två veckor sen? Eller klarar jag med i bänkpress? Valet är ditt.
A - Attraktivt. Det ska va (och är) kul att träna!! Om du inte tycker att träningen ger något resultat eller du känner dig omotiverad, byt ut ett träningspass i veckan till en ny träningsform. På så sätt öppnas det upp nya dörrar och man tillåts inte längre gå och va "hemmablind".
R - Realistiskt. Kan jag gå ned dem där 20 kg jag fått efter barnafödande på två veckor? Kommer jag få sixpack till sommaren? Eller kommer jag klara åka hela vasaloppet? Ge din träning tid. Förändring sker inte över en natt. Sätt upp ett mål som kräver hårt arbete men som du rent fysiskt och mentalt klarar av i det skick du börjar din träning med.
T - Tidsbestämt. Sätt ett slutdatum på när ditt mål ska vara uppfyllt. Se det inte som ett nederlag om du sen inte klarade av tiden. Pusha dig själv till att hela tiden sträva framåt, mot ett gladare och mer energirikt liv.

Lördagen den 11 juni 2011 arrangeras den 24:e upplagan av Österåkersmilen. Då kommer jag stå på startlinjen. Nu kör vi!!


RSS 2.0