Folktomt på Noa

Vill børja med att førvarna att det kommer vara massa danska bokstæver øvreallt pga att jobbdatan har danska tangenter, suck.

Flytten ær i full gång och Suss ær grymt trøtt just nu. Jobbar 14-17.15 idag på Noa så jag slipper ha en långdag iallafall. Skønt det. Ikvæll hoppas jag på att pappa har lyckats fixa vattnet så jag kan sova dær. Svårt med en dusch utan vatten liksom haha. Jag duschar minst 1-2 ggr om dagen och har inga planer på att sluta med det, never. Kanske jag får visa lægenheten før tjejerna ikvæll och sen kanske får igång min tv? Får hålla tummarna. Annars blir det i veckan :) saknar er redan!

Catta hørde av sig till mig från Thailand igår som tidigare før att hålla mig uppdaterad, Hon hade dragit på sig halsfluss stackaren så hon går på penecillin nu och kom aldrig ivæg før dykcertet. Men snart ær du hemma igen darling, ska du få bo hos mig har jag bestæmt hihi.

Måste också få næmna mina nya kæra kollegor. Jag bara stormtrivs på Noa, alla ær så søta mot mig :) Speciellt en tjej som heter Siri, synd att vi inte kan jobba tillsammans så mycket :/ By the way, du får snart komma hem till lilla Suss. Jag ræknar ned dagarna før din student och skiva! Det ær så att jag ær bjuden på hennes skiva på Fabriken i stan, och det ær kændistema. Och va fan ska man sætta på sig? Någon som har ett førslag? Jag har INGEN aning...

Slænger in lite dresscodes senare om jag ær tvungen att åka till berga om inte allt har gått bra før far min, har tyværr ingen data hemma æn, men det kommer. Annars kommer det snart snart! Vad har ni før planer før ikvæll? :)

Ps Siri kom in før en stund sedan med lite übersnygga inkøp, JAG MÅSTE SHOPPA SNART! Håller på att få fnatt haha.

Jobb och kvällspackning väntar

Godmorgon!

Nu är det snart jobbet, ska bara ta något fort att äta. Idag hoppas jag på att få stå i infon, höll på att frysa ihjäl ute i byggen igår. Sen stress stress stress, packa och försöka få lite sömn. (Att jag inte börjat packa lite smått innan, pucko man är!). Hoppas alla får en trevlig dag nu :)

Time for bed


Dresscode - Checked and g-starRutig skjorta - Crocker by JC
Mörka jeans - G-star
Grå bastopp (under) - Hm
Medaljong - Noa noa

Hur man sprider värme

Buss, Luleå

Två fyllon sitter längst bak i bussen. Fyllo 1 mumlar något.
Fyllo 2 (tar fram en öl): Här.
Fyllo 1 (börjar snyfta och säger): Tack, du vet verkligen hur man berör en människa.

Källa: Tjuvlyssnat.se


Snart är det fredagNyss hemkommen från biljarden med Sia och Anna.
Var väldigt mysigt tycker jag, lite för kort dock då jag inte kunde va vid Odenplan förrän runt 21. Så det sög ju eftersom jag jobbade till stängning.  Men men man kan inte få allt i världen. Tack för en trevlig kväll flickor! Alla vi tjejer ska fira Annas fördelsedag på fredag då hon fyller 21 :) grattis i förskott gumman! Vet än inte vart vi hamnar men det är ett senare ploblem. Föra på Nivå as usuall haha iallafall, bästa. Har ni inte vart där, be there! Stället kan inte vara mer än sunkigt, men dem bästa shotarna, stämningen och sällskapet kan det inte bli bättre. (Panik!) va fan ska man ha på sig? :/ Nej nu snart ska jag gå och lägga mig. Jobbar som sagt 11 - 20.15 imorgon precis som idag. Hem och packa sen inför flytten. Fredag snart! Hoppas på att man kan få med det mesta till lägenheten så man kanske rent ut av kan sova där mellan fredag-lördag, skulle va så skönt att slippa det där jävla väntandet på den där bergabussen som ändå aldrig går i tid, går omvägar och fylls av fulla, översminkade och patetiska 15-åringar som tror att dem är något för att dem lyckades få någon lättövertalad stackare att köpa ut till dem, för andra kvällen i rad. Yippie, precis det man vill tvingas lyssna på när man är trött och grinig och veta om att jobbet väntar nästa dag. Och inte nog med det så är det sällan man har turen att få en bra buss som inte stinker spya och galet mycket hårspray. Hm.. när började det här inlägget gå i den här riktningen?


Sova som planering

Nej nu är det sängen. Over and out.


-

Jag saknar dig.


Galen standup och imorgon är det biljard

"... we live and we learn to take
One step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly
Or falling in love
It's gonna happen and it's
Supposed to happen and we
Find the reasons why
One step at a time."


Knarkar Jordin Sparks - One step at a time just nu, den är ju bara för söt. Glömde berätta att igår var jag Paui, Sia och Elin på "Standup istället för bio"Boulevardteatern. Tror jag inte skrattat så mycket på länge. Ett måste minst ett gång i månaden enligt mig :) Biljetter finns att köpa på ticnet. Har ni tänkt på att vi i Stockholm t.ex. komiskt nog skaffat oss sms-biljetter, SAMMA år som vi introducerade mobilförbud på bussar och tåg? Haha skrattretande.

Imorgon är det biljard med tjejerna vid Odenplan. Vi har sagt att det ska bli en vana att ses över bowling, biljard.. whatever för att samla ihop gänget 2-3 ggr i månaden oavsett hur mycket vi har att göra med jobb och allt. Tycker jag är toppen! Men vi kommer ses allt oftare, bara kul att ha något inplanerat i förväg. Har ni haft för er nu i början av veckan? Redan planer för helgen som kommer kanske? :)

Hmm.. jag kunde inte hålla mig ifrån hm's hemsida. Det vart en beställning nu inför våren, nöjd men plånboken tillåter det egentligen inte. Men vad gör man inte liksom? Man är inte mer än människa (Fy skäms suss!). Någon annan som kommer på en mer trovärdig undanflykt pengabristen? Jävlar asså.. det är inte gratis att renovera och fixa snyggt i en lya inte. Vill inte ens tänka på vad som är kvar att göra. Men det är samtidigt kul. Sitter och suktar efter min nya tv som står i lägenheten nu, snart snart snart.

Idol


Någon som vet vem detta är?

Jag skäms

Haha jag är bara så duktig på att sopa saker under mattan. Jag menar, september senast jag bloggande? *Host* nog sagt om det, kommer inte ske igen. Var faktiskt Rebecca som fick mig att återvända till bloggen. Tack söta du :) alltid lika bra och trevlig läsning.

Jaha vad har hänt i mitt liv sedan sist. Jag jobbar fortfarande kvar på K-rauta i Täby och trivs som aldrig förr. Har dessutom fått ett extrajobb som säljare i klädesbutiken Noa noa i Täby centrum, varannan helg och en del vardagar. Så det är fullt upp med jobb hela tiden. Men det är jag på något sätt, har det alltid varit. Men en del vardag kommer det allt bli. Och mer tid för alla kompisar hoppas jag, för vet ni vad? JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET :) så tokigt lycklig! Den ligger i Sjöberg i Sollentuna, nära och bra till mina närmaste vänner. Inflytt kommer officiellt vara på min nästa lediga dag, fredag. Grymt spänd! Har framtills nu gjort lite smått i lägenheten: lagt in ett ekparkett golv, målat vardagsrum/sovrum samt köket. Fått in nya lister och foder till dörrarna, byt kranarna på toaletten och i köket. Sen kommer allt annat i små doser. Bilder kommer såklart sen när jag fått ordning på det mest relevanta.

Idag var jag ledig och åkte iväg till Erik, en killkompis i Kista för att umgås lite innan han började jobba ute i Barkarby. Var ett tag sen vi sågs så det var trevligt att prata av sig lite. Åkte väl från honom runt 17 och begav mig direkt hemåt för lite vila, mat och tv. Imorgon är det jobb, på K-rauta mellan 11 och 20.15 så jag ska väl se lite mer på tv, klicka runt lite på olika bloggar. Känner mig helt lost i bloggdjungeln haha. Men det kommer väl fort tillbaka som en vana :) hoppas jag iallafall.

RSS 2.0