Loppis

Ska ställa mig i duschen nu och tar mig ned mot centrum. Ska hjälpa Andreas med hans loppisbord! Skriver om gårdagen när jag kommer hem igen :) Pok

Du vill ligga med mig, men det går inte


Albin 8 år


Planer

Gårdagen vart kanske inte riktigt som planerad, men vi kan inte alla ha bra dagar. Jag var inte på så bra humör och kände mig inte alls taggad. Får ta revansh nästa fredag helt enkelt då det är grillning hos Alex. Ikväll är det båtur med tjejerna som står på schemat. Det ska spelas liveband och ätas tacobuffé, kommer bli awsome! Sedan drar vi vidare ut på krogen och får dansa arslet av oss bokstavligen. Vad ska ni hitta på ikväll? :)


Samtal

image175
Ringde upp Fornarina och hon som ansvarar för personalrekryteringen sa att hon verkligen uppskattade att jag var så på och verkade vara så pass intresserad av tjänsten. Hon skulle börja kolla igenom alla ansökningar nu i veckan som kommer, och då sen höra av sig till mig personligen angående intervju lite längre fram. Hoppas på det bästa, skulle ju va grymt skönt att bara kunna byta av de båda jobben :) och Fornarina is the shit! eller hur Kiwiisen? Haha hon om någon är helt tokig i deras kläder. Polarn och pyret måste ha massor för sig, för jag får inget svar när jag ringer. Annars får jag väl ta det imorgon eller om jag provar en sista gång om en stund. Nej nu ska jag snart äta, tacos blir det. Det funkar alltid. Vad ska ni hitta på ikväll då för kul? :)

Dagens klädsel



Grönrandig topp med snörning - MQ
Kjol med tyll- och jeanstyg - Replay
Svarta slipin skor - Bianco
Guldig satinjacka - Hm
Mörkbrun gucciväska hobo - Guccibutiken
Solglasögon - Hm

Intervju och strålande solsken

Intervjun hos Pressbyrån gick bra idag. Dock hade dem skrivit fel på ams.se att det var en tillsvidaretjänst, men det var det ju såklart inte (min otur) utan bara fram till juni. Men men, kommer få jobba på K-rauta, och det blir säkert hur grymt som helst :) alla som jag vet ngt om K-rauta och stämningen där säger att det är hur kul som helst. Får hoppas på det bästa, på måndag 11.30 börjar jag. Fick ett samtal från ett gruppboende som jag tidigare fått möjlighet att få jobb hos, ska se över tjänsten och se om det är något för mig, några timmar på kvällarna i veckan under sommaren, bra betalt ju om kvällar så det blir nog bra. Skulle ringa tillbaka när jag vet mitt schema i veckan. Det var tydligen bråskande så jag får nog ihop till en "heltid" fast en kombination av två tjänster iallafall. Mexx hade nu idag anställt en person som ska jobba hos dem, och Polarn och pyret svarar inte så jag får återkomma om detta. Annars kom jag på att Fornarina behöver en 75% till hösten, det låter ju lovande då tjänsten hos K-rauta går ut den sista augusti, så jag ska ta och ringa dem snart. Berättar när jag fått veta hur det ser ut.

Hela dagen har solen skinit och jag varit på gott humör :) helt underbart ju! Ikväll ser det ut som att vi ska dra till en kille som heter Johan, men inget bestämt, annars kanske jag, bror och hans kompisar drar till Geckolife vid täby galopp, någon som ska dit? Och om inte det funkar så hittar vi alltid på något. Så jag har en del valmöjligeheter rättare sagt. Skönt. Imorgon blir det inget provjobb, kommer inte kunna ta mig in till stan igen om jag ska hinna med tacobåten som ligger ev. i hamnen mellan 18.15 och 18.40. Det blir nog bäst så, måste få vila lite också. Har verkligen varit på språng hela vecken, om inte längre.


Ååh vilken underbar dag!

Jag ska snart iväg, skriver när jag kommit hem igen. Ha en mysig och SOLIG dag idag vänner :)

En komisk historia

Jag kom och tänka på en sak när jag satt i bilen och hade tråkigt i trängseltrafiken när jag skulle hem efter att ha varit i stan under dagen. Någon berättade för mig en gång att det var ett par som precis hade skilt sig. Mannen flyttade ned till Österrike dagarna efter att alla papper var påskrivna, och lät ex-hustrun att sälja vissa tillhörenheter som hade tilldelats mannen i efterhand. De kom överrens om att kvinnan skulle sätta in pengarna för alla saker på mannens konto efter försäljning. Allt gjordes på ett stjyst sätt, men sen kom det till försäljningen av mannens splitter nya porsche Carrera 4S. Kvinnan lade in en annons på blocket om att hon ville sälja bilen och fick svar direkt! Bilen blev såld samma eftermiddag och kvinnan satte in pengarna på ex-mannens konto. Och nu till det komiska, bilen blev såld för bara en enda svenk krona. Det kallar jag pay back time för gamla sår soch synder.

I mobilen

With you - Chris Brown
Glider i sommartider - Sneakers
Dance with the devil - D-devils
Forever - Chris Brown
Again - Kim Leoni
Away from the sun - 3 doors down
Cold - Crossfade
Sång om ingenting - Kobojsarna
Logiskt - Petter
One day - Miraluna
Let the drummer kick - Citizen cope
Say say say - Hi tack
No air - Jordin Sparks feat Chris Brown
Blink - John Dahlbäck
The other side - Coresickness
Before you know it - Adam Tensta feat Sophia Somajo
Home - Daughtry

Dagens klädsel



Vit topp - Hm
Grå randig väst - S'nob
Svart bomullskofta - Lyle and scott
Jeans - R&R
Svarta loafers - Wedins
Halsband med blå rosett - Kookaï
Solglasögon - Hm
Mörkbrun gucciväska hobo - Guccibutiken

Torsdag 24 april

Dagen började med att jag va på intervju hos Mexx i Barkarby kl 10.00. Intervjun gick bra och dem sa att dem skulle höra av sig till mig imorgon eftermiddag. Sedan var det intervju hos Polarn och pyret på samma område. Dem sa att jag skulle höra av mig till dem efter att jag fått samtal från Mexx. Antagligen vill dem att jag ska komma och jobba hos dem när jag inte är hos Mexx, så jag får ihop mina 40 timmar i veckan. Låter lovande tycker jag :) Sedan körde jag bilen till pappas jobb som vanligt, och så gick jag upp till hjorthagen och käkade på en uteservering, pizzeria och restaurang bambino. Gulasch med ris vart det, grymt gott och så var personalen lika trevlig som vanligt. Stormtrivs verkligen där, jag och pappa käkade alltid där när jag praktiserade på hans jobb några sommrar.

Sen kl 13.00 var det tid för intervju på pressbyrån vid universitetet. Men då hon som jag skulle prata med inte var där (hon hade tydligen helt glömt bort.. suck.) så var jag tvungen att återkomma imorgon. Så det blir intervju kl 13.30 imorgon istället, den sista!  

Men jag vart inte för besviken. Hade nämligen bestämt träff i stan med en gammal klasskompis, Jenifer, min blonda gotlänning ^^ Var så otroligt kul att träffa henne igen. Vi hade inte setts sedan studentdagen förra året, det det var ju (förfan) den 5 juni!? Nej så länge får det inte gå tills vi ses igen. Och det kommer det inte att göra :) Det är en skiva på tisdag för de dåvarande naturtvåorna, kommer bli grymt! Vi gick runt lite i stan och kikade, gick till slottet men klockan var så mkt så vi gick inte in. Men en glass han vi med, tji fick jag som trodde att årets första strutglass skulle vara i maj. Haha vi båda fick så sjuka skavsår så det vart lite kämpigt mot slutet. Det vart så illa att jag var tvungen att köra barfota hem och sen gå till huset utan skor, det gick helt enkelt inte annars.

Hoppas ni mår bra och haft en bra dag :)

Åh kära säng

image166

Nej nu är det dags för mig att gå och lägga mig, mycket att göra imorgon samt att jag inte mår sådär jättebra med snyva och halsont, så jag behöver nog min sömn. Hoppas på en bättre dröm inatt än tidigare natt, var något om något troll som var elakt haha :D fråga mig inte vart jag får min inspiration ifrån, för jag vet inte! Pok

Dagens klädsel



Blå basic t-shirt - Hm
Munktröja med vingar på ryggen - Bikbok (andra bilden tagen från gårdagens klädsel)
Jeans - Gina tricot

Ej med på bild
Röd vår/regnjacka - Henri Lloyd
Mörkbrun gucciväska hobo - Guccibutiken
Brun-röd mönstrad halsduk - Hm
Grå tygskor - Din sko

Två tjejer i femårsåldern sa att jag skulle ha på mig munktröjan idag med då dem också ville va änglar, så dem satte båda på sig rosa t-shirtar med vingar på ryggen. Dem var bara för söta asså :) 

Dag två på förskolan och en intervju som såg ut att gå illa

Jag jobbade som igår på förskolan i Roslagsnäsby 08.45 - 15.30 (var tvungen att gå en halvtimme tidigare för att hinna med intervjun inne i stan kl 17.00). Det var lika kul som igår, om inte roligare nu när många av barnen känner igen mig och inte är fullt så blyga. Jobbade idag på mellanavdelningen som har åldrarna 3-5 och på stora avdelningen som har åldrarna 4-6. Det vart betydligt mer fajting, tecknande och högläsning för dem barnen än för småttingarna jag var med igår. Två kommentarer från dem söta:

"Om Elin ramlar nu så kommer hon ju inte få ont? (Jag: Varför inte det Elsa?) Jo hon har ju blöja och då dempar det ju det onda och så blöder det ju inte. Hon kommer bara kissa på sig massa för hon blir så rädd. (Jag smått tagen på stolen: Haha jasså?) Då kommer jag skratta högt! HAHAHAHA" Elsa 5 år

"Fröken! Jag tror Lucas har bajsat på sig! (Jag: Varför tror du det?) Jo han sa att det vart varmt i blöjan när jag skrämmde honom nyss" Cecilia 5 år

Efter jobbet så tog jag bilern till Ropsten, ställde den på pappas jobb och tog sen tunnelbanan in till t-centralen. När jag skulle byta till gröna linjen så sa dem i högtalarna att det bar grova förseningar pga. att en lastbil vid stora mossen hade kört in i en bro som påverkade ett av spåren. Det gjorde att det vart enkelspårigt och tågen fick åka från vart håll tre och tre med sju minuters mellanrum ungefär. Kom till Thorilsplan ganska så enkelt, efter två-tre minuter kom tåget, men vi skulle va tvugna att stå där tio till tjugo minuter enligt tågföraren. Vi blev stående vid Thorildsplan i 22 min. Grymt jobbigt men jag såg till att mamma ringde djuraffären och informerade dem om att jag skulle bli en aning sen, eller snarare väääldigt sen. Hade glömt skriva upp deras nummer i all stress imorse.

Intervjun gick bra, jag sa till dem att jag inte kommer kunna ta tjänsten efter måndag då jag är planerad att skriva på papper för k-rauta. Så jag ska provjobba på lördag 10-15 för att se om det passar mig och om dem är villiga att ge mig en chans. Skulle sitta fint med en heltid tillsvidare. Imorgon är det en intervju med Mexx kl 10.00 och en med Polarn och pyret i Barkarby direkt efteråt, sen kl 13.00 på pressbyrån vid universitetet. Måste ringa Svea leasing också, hann inte det idag.

Sänggående

Nej nu är det sängdags för min del, har så sjukt ont i huvudet och magen så jag hoppas att värktabletten hjälper nu när det verkligen behövs. Sov så gott allihopa! Pok

Helt blond igen

Glömde berätta att jag var hos frissan för ett tag sen och färgade min utväxt, så grymt skönt att få det gjort. Det är alltid lika uppskattat. Men sen när jag kom hem så insåg jag att jag hade ju missat Ugly betty, damn it. Får helt enkelt se reprisen. Hoppas ni haft en underbar kväll, jag har mest segat och haft ont i magen, men jag klarar mig alltid. Ska försöka se till att komma i säng lite tidigare ikväll, kommer inte orka morgondagen annars.

Dagens klädsel



Parfym - Ingen
T-shirt med tryck - Hm
Munktröja med vingar på ryggen - Bikbok
Jeans - Acne hep pure

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Mörkbrun gucciväska hobo - Guccibutiken
Svart-grå halsduk - Åhléns
Grå tygskor - Din sko

Barnen får mig att le

Den här dagen var en av de mest skrattretande och mysiga dagen i mitt liv, lovar. Jag jobbade som sagt idag på en förskola i Roslagsnäsby på avdelningen för barn mellan 1 och 3 år. Sötaste ungarna jag sett på länge. Och kloka må jag säga, fick höra en del komiska kommentarer idag av de små busfröna:

"Vem pussar du på om kvällarna?" Sannaz 3 år
"Varför är du ljus.. hm.. blond?" Johanna 4 år
"Susanne, jag har tänkt på en sak. Varför gör man drakar om dem ändå blåser bort?" Linnea 4 år
"Du måste äta upp den sista ärtan som alla andra barn!" Hannah 3 år
"Jag tycker du är söt, som en kissekatt!" Hanna 4 år
"Jag ska gräva ned en skatt (en traktor i plast) men säg inte att jag gjort det för jag ska inte sätta ett X här!" Simon 5 år

Men tro mig, det fanns sååå mkt mer som vart sagt, men kommer inte på det nu. En liten parvel på 2 år som hette Rut kallade mig för mamma hela tiden, så underbart! Fick jobba över en timme så jag slutade kl 16.00 istället men tiden gick så grymt fort så det gjorde absolut ingenting. En tjej jag kände sedan tidigare praktiserade där, Maida, så jag vart bra omhändertagen och trivdes jättebra! Jag ska provjobba där imorgon mellan 08.45 - 16.00 också, då jag inte fick vara med på alla avdelningar. Inget mig emot :) Imorgon är det en helutedag som gäller, korv - och hamburgergrillning med lek i naturen. Kommer nog uppskattas av barnen. Provjobbet bidrog till att jag fick ändra lite på mina planer dock.

Tisdag: Provjobba på förskola 08.45 - 16.00, Frissan 20.00
Onsdag: Provjobba på förskola 08.45 - 16.00, Intervju Akvarielagret 17.00
Torsdag: Intervju Mexx 10.00, Intervju Polarn och pyret 11.00, Intervju Pressbyrån 13.00
Fredag: Bloggmingel i Kungsträdgården 15-18
Lördag: Tacobåt med tjejerna följt av krogen
Söndag: Ev. hjälpa Andreas på en loppis

Godmorgon :)

Är alla pigga och glada idag? Hoppas det. Jag är nog det om jag känner efter riktigt ordentligt, förväntansfull iallafall. Ska ju som tydigare nämnt provjobba på en förskola i  Roslagsnäsby idag, shall be fun :) Berättar mer sen när jag kommit hem. Nu är det tid för frukost innan jag drar iväg. Ha en underbar dag nu allihopa! Pok

Sänggång

image161

Oj va klockan vart mycket helt plötsligt!
Usch och hungrig känner jag mig med, och trött. Skönt det egentligen när jag måste upp och jobba (wuhu!) imorgon. Hoppas barnen är snälla mot lilla mig, men det kommer säkert gå hur bra som helst! Lär komma hem med både sand och målarfärg i håret om jag inte tror fel, men det har sin charm. Hoppas alla får sova gott nu :) själv tar jag mig nog en macka trots timmen är slagen, kommer ligga vaken i hunger annars. Pok

Ps. skulle inte ens tveka att få lägga mig i en hästens säng nu, ge mig haha!

:)

Kollade nyss in min statistik och såg till min förvåning att jag ökat mina unika besökare med 90 stycken. Gjorde mig superglad!

Dagens klädsel

image160

Parfym - Ingen
T-shirt - Junkfood
Jeans med dragkedjor på bakfickorna - Replay

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Svart-vita loafers - Vagabond

En lista

Namn: Susanne
Vad drack du senast? Mjölk
Vad gjorde du igår kväll? I brist på annat så satte jag på Save the last dance 2 då jag inte sett den på länge och han som spelar en av huvudrollerna är (grymt) snygg
Hur många hamstrar har du haft? Ingen
Kan du gå ner i spagat? Nej, men det skulle va kul
Vad ska du göra i kväll? Kolla på Andra avenyn och CSI
Vad ska du göra i morgon? Provjobba 08.45 - 15.00
Senaste inköp: Mat i största allmänhet med mamma idag
Senaste film: Save the last dance 2
Vad har du i ditt fönster? En väckarklocka
Tycker du om att cykla? Absolut, speciellt om sommrarna
Vem sov du över hos senast? Fija
Vem sov över hos dig senast? Hobby
Vem pussade du på senast? Hobby
Vad ska du göra nu? Gå till kylskåpet och hämta min chockladkaka
Vad ska du göra sen? Lägga mig i sängen coh kolla på tv
Vem träffade du sist? Andreas
Vem skulle du vilja träffa nu? Mina tjejer
Sjunger du i duschen? Haha ja jag gör faktiskt det
Vem ringde dig senast? Fija
Vem ringde du senast? Matte
Hur länge sov du inatt? 11 timmar lite drygt
Vad gjorde du för tre timmar sen? Handlade mat med mamma
Vad skulle du vilja göra nu? Mysa
Har du badat i år? Är inte riktigt säsong för det än
Tidsfördriv? Bloggen, film och mobilen
Vad heter du just nu på msn? S
Hur många syskon? En halvbror
Kär i någon just nu? Litegrann ja
Känner du någon som heter likadant som dig? Ja en del
Morgontrött? Aldrig
När är du född? 15 december
Var bor du? I en tvåplansvilla på 120kvm
Nuvarande hårfärg? Blont
Riktiga hårfärg? Mörkbrun
Ögonfärg? Blå
Vad läser du för bok nu? Ondskan av Jan Guillou
Humör just nu? Seg men glad
Vad har du för parfym idag? Ingen
Vill du ha barn? Ja, men inte nu
Hur stort är ditt rum? Hm.. ingen aning. Men man kan inte ha min 180 säng på bredden iallafall
Har du tv/dator i ditt rum? sovrum? Min tv är uppskattad om nätterna
Piercingar? Bara i öronen
Tatuering? Nej inte än, och tror inte jag vill ha en heller, men det skifter dag till dag
Hur många Converse Allstar-skor äger du? Ett par vita långa
Skostorlek: 38

Det har varit en mysig dag :)

Kom hem för ett bra tag sen men varit tvungen att hjälpa päronen med en massa så det vart inte så att jag fick tillfälle att skriva i bloggen förrens nu. Hoppas alla haft en lika solig, underbar dag som jag :) Fick med mig lite godis hem också, mihi. Mums säger jag bara! Det vart en stor mintkrokantkaka så nu är Sussie lycklig. Något favoritgodis ni har? Ikväll ser det ut som att det blir Andra avenyn och CSI med säkerhet samt utrymme för annat, annars ska jag ta mig igenom parlamentet vol 2, har inte sett den på ett tag nu. Kollade nyss i almanackan och såg till min förvåning att jag har sjukt mkt nu i veckan att göra, både till det bättre och till det lite sämre. Ser främst fram emot torsdag, fredag och lördag :)

Måndag: Ta det lugnt och njuta av vädret
Tisdag: Provjobba på en förskola 08.45 - 15.00, Frissan 20.00
Onsdag: Intervju på pressbyrån 11.00, Intervju Akvarielagret 17.00
Torsdag: Intervju Mexx 10.00, Intervju Polarn och pyret 11.00, Intervju på ett äldreboende 12.30
Fredag: Bloggmingel i Kungsträdgården 15-18
Lördag: Tacobåt med tjejerna följt av krogen
Söndag: Ev. hjälpa Andreas på en loppis
 


Mathandling

Nu ska jag åka iväg och handla mat med mamma. Tror det blir korvstroganoff till middag, ska försöka tjata mig till lite godis med hihi. Skriv massa kommentarer när jag är borta så blir jag glad :) Pok

Godmorgon alla söta :)

Idag när jag vaknade så lös solen in genom mitt fönster. Så underbart, och det är inte mycket som slår en sådan känsla. Vad ska ni hitta på idag? :) Jag ska snart duscha och åka iväg och handla lite mat, tror visst att kylskåpet framkallar ett eko om jag inte åker snart haha. Sen ska jag inte göra så mycket, skicka ett mail till min handledare och säga att jag inte ens behöver gå på en session för jag har fått jobb. Gick nämligen till arbetsförmedlingen för att få hjälp med mitt jobbsökande, men som förra gången så behövdes inte deras hjälp utan det löste sig redan innan jag gick dit, skönt. Senare ska jag pyssla med lite småsaker, städa upp lite i mitt rum, kolla igenom garderoben, och kanske gå över till Fija efter hennes floristpraktik.

Om jag får gå tillbaka till ämnet jobb. Fattar inte att arbetslösheten kan göra en sån stor effekt på en människa, jag upplevde själv att jag var mer nere och deppig än vanligt så fort någon började prata om jobb och sådär. Men jag tror nog att man själv väljer att låtas tryckas ned och känna sig ensam och övergiven på något sätt. Håll uppe positiviteten trots att det känns jobbigt, det finns en morgondag också. Så till alla er som nu letar jobb: Stå på er och håll ut, er tid kommer snart, jag lovar! Ett litet tips som jag har är att ALLTID ringa arbetsgivaren om jobbet, låt dem höra lite om er själva så brukar det lösa sig snabbare och intervjuerna stömmar in. Man ska helt enkelt inte bara vara ett namn på ett papper som dem får in kanske ett hundratals i veckan beroende på tjänst. Det löser sig alltid, vilken situation det än gäller och vad man får gå igenom när det t.ex. gäller bostad, vårdnadstvist eller arbete.


Bedtime

image159

Nej nu ska jag krypa till kojs och få min sömn, fast ett glas mjölk måste jag hinna få i mig innan. Addiction. Natti natt!

Kissie

SUCK, Kissie har slagit till igen... kolla här. Fattar inte att hon orkar yttra sig ens om en sån sak. Okej att alla har rätt till sin egen åsikt, men va fan det finns ju en gräns för såna saker.

Men är det en kille eller tjej?

image158

Från luftgrop till tufft rop

Flygplan till Turkiet


Det är dimmigt. Helt plötsligt hamnar planet i en luftgrop, som varar i några svindlande sekunder. När allt är normalt igen sitter alla passagerare och är smått chockade. En pojke ~6 hoppar snabbt ur sitt säte och springer fram till cockpit-dörren.

Pojken (mycket argt): HUR FAN KÖR DU EGENTLIGEN?!
Ett fniss sprider sig i planet.

Källa: Tjuvlyssnat.se


A little piece of my closet

image157

Jag måste snart se över vad som skall rensas ut ur min garderob och vad som måste införskaffas till vår/sommaren. Tror att det är en del. Känns så skönt nu när jag inte behöver ha den där oron i kroppen angående jobb längre.

Jag älskar parlamentet

image156

Snart är den här... hoppas jag.

"...här kommer sommaren allt får liv igen
här kommer sommaren
den dyker upp som en gammal vän
här kommer sommaren
här kommer den sommaren..."

Kvällens tv-tablå

17.30 - 18.30 Fear Factor

(19.00 - 20.00 Top model ) Om trean vill funka någon gång!
20.00 - 20.30 Andra avenyn
20.30 - 21.00 Parlamentet

21.00 - 22.00 Sanningens ögonblick


Han är bara för söt


Akon, T-Pain & Snoop Dogg Cartoon Video


Vårtecken

image155

Vart så lycklig när jag såg blåsippan titta fram när jag gick från bussen i eftermiddags, underbart!

Favoritplagget

image154

Det känns som att jag alltid har på mig dem här jeansen, och det har jag ju också haha. Dem sitter verkligen perfekt, som inget annat par jag har i garderoben. Har ni något favoritplagg eller vill dela med er av erat bästa köp kanske? :) Skulle va kul att höra vad ni tycker om.

Skånska för nybörjare

Kass i bögen - att ha ont i magen
Klödderöv - en klumpig person som ställer till och förstör p.g.a. dumhet eller oerfarenhet
Bröstpeng - halstablett
Puggepevling - grodyngel
Backaknöl - tvär sväng
Kyllingabidar- kycklingbitar
Firrebårre - tallkotte
Glo skitt - titta snett
Pittögd - skelögd
Skallebank - huvudvärk
Räligt - läskigt, äckligt
Hyllebuske - fläderbuske
Galenbär - bär som anses giftiga
Fobbick - dumhuvud
Korvakua - korvkiosk
Kagehus - bageri
Ballstyrig - bångstyrig
Barplatt - barfota
Långflabbad - snopen
Hossor - strumpor
Dörrahull - dörröppning
Fröjtapåror - päron
Fjånge - idiot
Regneorm - mask
Rullebör - skottkärra
Panntofflor - potatis
Tannamagare - tandläkaren

Haha en del ord är ju bara så klockrena! Att bageri kallas för kagehus har väl sin förklaring. Kan vara bra för oss tjejer att komma ihåg en del inför Båstad, eller hur? ;) hihi.

Måste förresten nämna en sak som jag hittade på en hemsida om typiska skånska ord, och hur vi stockholmare så lätt missuppfattar. Det blir rätt komiskt ibland!

Kund: En kyllingabidar mä fanta taggar.

Expedit: Va?!

Kund: Fanta och kyllingabidar.

Expedit: Fanta och vad?

Kund: Kyllingabidar.

Expedit: Eh...?

Kund: Va är detta för något?

Expedit: McDonalds.

Kund: Maybe like this, chickenbits, thanks.

Expedit: Ah! you mean Chicken McNuggets! What did you want to drink?

Kund: Fanta.

Expedit: Take away or eat here?

Kund: Ja ädar här.

Expedit: What?

Kund: I'll eat here.


Nyinköpt

image153

Mörkblå bomullskofta, Lyle and scott - MQ
Blå skinnjacka - Hm

Gårdagens klädsel



Bild 1
Parfym - Cavalli - Just pink
Blårandig munktröja - Carlings
Vit tunika - JC
Jeans i killmodell - Replay
Skärp - JL

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Mörkbrun gucciväska hobo - Guccibutiken
Svart-grå halsduk - Åhléns
Grå tygskor - Din sko

Bild 2
Parfym - Cavalli - Just pink
Mörkblå bomullskofta - Lyle and scott
Grått ribbat linne - JC
Jeans med dödskalletryck - R&R
Pärlörhängen - och halsband - Mammas gamla

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Mörkbrun gucciväska hobo - Guccibutiken
Svart-grå halsduk - Åhléns
Grå tygskor - Din sko

Haha hur lyckas vi tjejer?

Gårdagen började med att jag uträttade en del ärenden i centrum och i Täby med mamma. Införskaffade mig en mysig bomullskofta och en blå skinnjacka, like it big time. Bilder kommer upp senare. Fick sen stressa hemma då jag inte insåg att dagen hade i princip runnit ut i sanden. Så det vart en Mcdrive och sen hem och stresskäka, hoppa in i duschen, fixa mig och sedan springa till bussen. Vi skulle alla fyra tjejer käka hemma hos Sia innan vi drog oss mot Rotebro. Det vart lasagne för min del då jag inte kände mig så sugen på pizza. Mysigt tycker jag med middag innan vi drar iväg. Vi kom all överens om att det nu har blivit ett måste :)

Sedan skulle jag, Elin och Sia kolla bussar och göra oss iordning för kvällen. Tyvärr kunde inte Pauline åka med då hon skulle jobba. Vi får ta igen det någon annan dag gumman! Hur som helst så kollade vi sagt resvägen för att komma till Rotebro från Danderyd. Det skulle ta oss ungefär en timme, fine, vi tackade och bugade haha. Väl på lokalbussen så kom vi på att vi inte hade kollat upp vart vi skulle hoppa av med den andra bussen, och inte heller vilken buss det var som vi skulle ta från Rotebro station, så det vart upp med mobilen för att se efter. Trots det så var vi HELT övertygade om att buss 178 mot Jakobsbergs station stannade i Solna. Så vi satt där och åkte förbi och igenom både Kista och Järfälla, och någonstans under vägen så började vi tänka till att det måste ha blivit något fel. Haha hur skulle vi kunna komma till Solna med den här bussen om vi var i Järfälla? Nej vi skulle ju självklart hoppat av i Helenelund och ta pendeln därifrån. Det komiska var till och med att vi kommenterade när vi väl kom till Helenelund att vi skulle kunna hoppa av där och ta pendeln, men skippade det för att vi trodde att vi skulle få vänta så länge. Fyllepuckon ;) haha men jag gillar oss ändå, vi lyckas verkligen ALLTID!

Efter extra byten och pendlande hit och dit så kom vi äntligen fram till festen. Vi startade resan runt nio, och var inte framme förens klockan elva, snacka om att genvägen vart en senväg. Inget som varken förvånade han som hade festen eller vi själva! Vi hade förat en del under färden och hemma hos Sia, men inte fan var vi någe påverkade när vi kom fram, så det var bara att börja om. Det var en typisk "social hemmafest" då man sitter i princip och snackar om allt mellan himmel och jord. Grymt faktiskt :) Killen som hade festen är ursprungligen från Ängelholm men pluggar här i Stockholm, så han hade massa snygga skåningar där som var på besök. Inget jag tackar nej till (himlar med ögonen med ett flin på läppen). Det var helt enkelt mumsfili.. OCH BABA! (Gud va jag längtar till Båstad nu tjejer...) Vi fick en lektion i skånska fraser och uttryck. Någon som vet vad en regneorm är eller skallebank kanske? ;) Sedan vart det Singstar. Alltid lika skrattretande och underhållande måste jag säga! Runt tretiden började vi dra oss hemåt, eller ja.. hemresan gick kanske inte riktigt som förväntat. Bussen från festen gick enda in till centralen, (fråga oss inte hur vi tänkte, för vi vet inte heller *asg*) men smarton som vi var så hoppade vi av vid Rotebro station i hopp om att pendeln skulle gå fortade in till stan än bussen. Ta pendel, på en lördagskväll kl tre? Haha knappast. Så vi fick helt enkelt ta taxi hem för att inte lyckas med något mer, haha! Och vi kunde inte annat än att skratta åt oss själva. Som sagt vi lyckas ALLTID, tro mig!

När vi kom hem till Sia så satt vi och snackade om kvällen vid hennes köksbord som vanligt. Tårarna sprutade av skratt och ren glädje må jag säga, till och med till sängkammaren följde dem med! Hihi. Morgonen efter var Elin tvungen att åka iväg till träningen runt halv tio, men jag stannade kvar ett tag till då mina bussar är rent av skrattretande på söndagar. En del av min och Sias konversation om gårdagen var så klockren:

Jag: Asså hur tänkte vi egentligen?
Sia: Ja man kan undra hur många hjärnceller vi super bort?
HAHA! Jag kunde inte undvika att vika mig av skratt :D

Sen om ett helt annat samtalsämne så berättade jag om hur perfekt Tobbes kropp är, och få främst hans rygg. Han var hockeyspelare så kroppen was to die for. Om någon har gått miste om vem det är så är det min första egentliga kärlek. Jag älskar verkligen muskulösa ryggar, så sjukt sexigt. Någon som vill hålla med? Min beskrivning var i stil med "Sådär breda axlar, (visar med händerna i guppande rörelser för att ge musklerna form), och sen (den typiska "rataratara rörelsen" för att visa att man gillar någons mysiga rumpa)" Jag kom fram till att jag gillar när killar har lite rumpa som man kan ta i, vilket hockeykillar ofta har. Men det får dock inte vara någon... (och då började jag sjunga) "Yeah yeah! It's a bomb.. it's a bombastic say me fantastic..". Sen kunde inte Sia hålla sig för garv utan la sig ned på bordet och kippade efter luft, vilket jag sen följde, HAHA, jag trodde jag skulle dö.

Nästa gång vi ses är på lördag då vi ska åka tacobåt och ha det allmänt mys, sen är det krogen. Känns som att det var evigheter sedan sist, kommer bli grymt! Längtar redan.

Jag har kommit fram till att hur tråkigt det än må va, hur torra än omständigheterna är så gör vi tjejer alltid något roligt av situationen och tar det hela med ett skratt, och det tycker jag att jag har bevisat nu en gång för alla. Ni får mig att skratta som ingen annan kan, Love you guys.


Things to do;

  • Ringa Fija så jag kanske kan hälsa på min sjukling en liten stund
  • Få ut min tova ur håret. Ååååh jag blir tokig, har provat allt verkligen! Har någon något tips som inte infattar att klippa av allt mitt hår?
  • Köra ned till centrum för att införskaffa lite saker inför kvällen 
  • Frossa i youtubeklipp
  • Ställa in alla radiokanaler på stereon (haha har inte orkat sedan jag flyttade hem från Trollhättan.. vilket var i september)
  • Gå på en hemmafest med tjejerna ute i Rotebro (om jag inte minns fel?)

Happines.

Jag kom hem för bara en liten stund sen nu efter min hektiska dag. Upp kl 7 för att duscha och göra mig iordning. Skriva två stycken CV:n (som jag självklart glömde göra igår hmm.. planering säger jag bara). Iväg till arbetsförmedlingen för att lämna in ett papper. I all stress så hade jag glömt papprena till Willys så jag fick skippa det tyvärr. Sen köra till Täby och förskolan (fel av mig, trodde det var ett dagis först, eller vänta.. vad är egentligen skillnaden på ett dagis och en förskola? Det handlar ju om samma åldrar på båda ställena, aja). Hade intervju hos dem kl 10.00 och det tog en halvtimme ungefär. Intervjun gick jättebra :) dem hade som polocy att det man gjort tidigare inte har någon betydelse, utan att dem bara ser till personligheten.

Iväg sedan till barkarby för att gå på den andra intervjun, hos Hollies. Dock kom jag tidigare än vad butiksföreståndaren hade väntat sig så jag skulle återkomma en halvtimme senare. Perfekt, jag som ändå skulle dela ut spontanansökningar till alla butiker (i princip) vid Barkarby handelsplats, så jag passade på att börja med detta. Fick massa positiv respons och många sa att dem skulle höra av sig. Tillbaks till Hollies och intervjun gick kanske på 10-12 min så jag var fort ute igen och fortsatte mitt sökande.

Resultatet av min dag vart en intervju på Polarn och Pyret som extrapersonal med stor chans till en större och längre anställning. På Mexx till en tjänst på 75% som dem turligt nog precis börjat söka personal till (det kallar jag timing, eller tur kanske?) haha. Båda dessa intervjuer är på torsdag nästa vecka 10.00 samt 11.00. Ska provjobba på tisdag på förskolan 08.45-15.00 och Hollies skulle ringa i veckan om när jag ska komma in och och provjobba hos dem, troligtvis på fredag. Haha mycket på gång?

Inte nog med det, så ringer min mobil när jag precis kliver in genom dörren. Det var K-rauta, och jag fick tjänsten :) kanske inte har nämnt det men det var en tjänst på 30 timmar i kassan, säsongsarbete tills sista augusti med eventuell förlängning. Sååå jävla skönt, börjar på måndag den 28/4. Så oavsett vilken tjänst jag tackar ja till så kommer jag med säkerhet att inte va arbetslös i mer än i 1.5 vecka till, glädje! Så ni är det bara att invänta nästa vecka och hoppas på att alla tjänster ringer om besked, annars så får jag ringa dem ^^ Förlåt men jag är så lycklig just nu! Att vara arbetslös tär verkligen både på kroppen och psyket...


När man är stor så måste man vara snäll

image150

Filmkväll med Mounia

Mounia kom hit runt 19, och så begav vi oss direkt till mataffären nära för att införskaffa oss lite gott. Grönsaker med dipp, chicken nuggets, cheezballs och pommac stod på matlistan. Vi kollade på SYTYCD och "Pride and Prejudice" på dvd. Väldigt bra film förrsten, högst sevärd. Härligt att få umgås lite :) Nej nu ska jag sova, har en händelserik dag framför mig imorgon, godnatt allihop och sov gott!

Dagens klädsel

image148

Blårutig skjorta - Crocker
Jeans med dödskalletryck - R&R

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Svart medium longchampväska - Romani
Svart-grå halsduk - Åhléns
Svarta stövlar - Rizzo

Impuls

Jag ringde lite samtal idag angående jobb. Fick en implusintervju idag kl 14.30 hos Svea Leasing AB som ekonomiassistent/kunstjänstmedarbetare. Företaget är ett leasingbolag som har hand om diverse fakturor, uthyrning av bilar samt försäkringar inom bilbranschen och dylikt. Intervjun gick skitbra verkligen! Jobbet skulle passa mig perfekt (vet att jag sagt det om många jobb, men jag menar det verkligen). Hon sa dock att jag verkade "för" amitiös, men var trots allt väldigt positiv med tanke på min energiska inställning till tjänsten. Hon verkade som vela mellan vad som var positivt och negativt med att va så framåt och visa vad jag vill som jag ofta framstår. Dem skulle höra av sig nästa vecka hur som helst, så det är bara att hålla tummarna :)

Haha har förresten fått tre intervjuer till, fråga mig inte hur jag lyckas. Imorgon är det två stycken, Hollies i Barkarby som säljer skinnjackor samt på ett dagis i Täby. Måste inom arbetsförmedlingen med imogon, samt lämna in ett CV hos Willys där jag tidigare jobbat, bara som en försäkring liksom. Många bollar i luften nu.

Måste förresten få berätta en sak! Jag ringde som sagt runt till olika jobb jag sökt, och kom fram till Ica X där jag vart med om en liten rolig grej (enligt mig då såklart haha). Jag skulle prata med en kvinna som hette Helene. Först när jag ringde numret som stod på annonsen så kom jag fram till Yngvar. Han sa att han skulle koppla mig direkt till Helene. Nej jag kom då till Mia, som kopplade mig till Liselott, som kopplade mig till Carolina som till sist ÄNTLIGEN fick mig till Helene. Det vart ett jävla rantande, men komiskt var det!

Hoppas ni alla har haft en minst lika solig dag som jag haft! Åh jag älskar verkligen när solen kommer fram, den får en på så gott humör. Nej nu ska jag hjälpa mamma med maten, fiskpinnar med potatis, konstigt nog låter det hur gott som helst i mina öron just nu. Senare kommer Mounia hit så ska vi umgås :) mys.

Bloodcage - Strangle and mutilate

Ligger kanske inte alla i smaken (tyvärr..) OM vi ändå kunde va lite mer som holländarna eller tyskarna, tänk er.. tranceradiokanaler så det står härliga till (!). But I like it, big time! SKA någon gång i mitt liv avverka Sensation white och black, Angerfist och Trance energy. That's it, no futher questions your owner.


Dagens klädsel

image147

Parfym - Lancome - Forever miracle
Långärmad randig tröja - Gina tricot
Jeans i killmodell - Replay
Vitt killskärp - J.Lindeberg

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Svart medium longchampväska - Romani
Svart-grå halsduk - Åhléns
Vita converseskor i hög modell - Åhléns

Gårdagens klädsel

Kom på att jag glömt lägga in både dagens och gårdagens klädsel, skandal! haha.



Parfym - Ingen
Lång blå t-shirt med örntryck - J.Lindeberg
Jeans - True religion

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Svart medium longchampväska - Romani
Svart-grå halsduk - Åhléns
Vita loafers med svart tryck - Vagabond


Tävling om Stevemaddenskor - love love love

image143image144

Jag är med och tävlar hos enlitentax där jag kan vinna ett par snygga skor från stevemadden . Denna tävling avslutas den 24 April , så passa på nu och tävla du också!

Käääär i dem till höger, helt underbara! Dessa skulle passa perfekt till solbruna ben i ett par korta short, linne och pilotbrillor. Perfektion säger jag bara. Hoppas man vinner nu! Jag skulle bli tokglad :)

Jordin Sparks feat Chris Brown - No air





Tell me how I'm supposed to breathe with no air.
Can't live, can't breathe with no air.
That's how I feel when I know you ain't there.
There's no air no air.
Got me out here in the water so deep.
Tell me how you gon' be without me.
If you ain't here, I just can't breathe.
It's no air no air.

Onsdag 16 april

Vaknade 06.15 av att mobilen ringde. Det var Fija på andra tråden som inte alls mådde speciellt bra. Hon ville ned till akutmottagningen för att låta en läkare kolla hennes hals. Hon har sedan ett par dagar haft grymt ont i halsen och stundtals haft prblem både med andningen och talet. Självklart att jag ställde upp och skjutsade ned henne. Vi kom dit 07.30 och gick inte därifrån förrens 10.00. Hon hade som vi trodde halsfluss, så nu är det en pencillinkur som gäller. Idag händer inte speciellt mycket, ska bara ta det lugnt. Ska ni hitta på? :)


V&R - Flowerbomb

image142
Det finns seriöst ingen bättre eller mer prisvärd parfym än Viktor and Rolf - Flowerbomb. Har haft den i snart ett år tror jag, och det är den ENDA parfym jag inte kunnat tröttna på. Förbrukat si så där en 4-5 flaskor, oops. Kostar 740 kr på NK eller Åhléns city i Stockholm, vet inte om den säljs på något annat ställe i stan.

He's my idol.


Måndag 14 april

Provjobbet idag gick bra, ska ringa tillbaka till dem på onsdag eftermiddag. Orkar inte skriva så mycket just nu, känner mig så trött och seg. Så jag slänger in dagens outfit imorgon och så får jag önska er en godnattsömn sen när ni lägger er :)

Ps. snart är det CSI Miami, det får ni inte missa!


Dagens to do

  • Provjobba 15-19.30 som personlig assistent åt en liten parvel på 2.5 år
  • Deklarera (glädje!)
  • Ringa Fija och sen kanske komma över efter jobbet ikväll
  • Måla naglarna
  • Se på CSI Miami ikväll 23.40 (beroende)

.

There is something about that smile

Godnatt

Kollade precis klart på alla tre nya avsnitt av andra avenyn, längtar tills jag får veta mer. Nej nu är det sängen som kallar så man inte kommer upp imorgon alltför sent. Kanske sätter på Parlamentet eller så för att inte ligga och försöka sova i ren tristes. Godnatt!

Tävling om ett hemligt paket!

image141

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

Of course.

One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great
He tastes like you
Only sweeter

A beautiful mind

image140 

"När unge John Nash börjar studera vid Princeton 1947 utmärker han sig snart som en excentriker. Han går varken på föreläsningar eller lyckas skriva någon uppsats men i sista stund skriver han en uppsats om jämviktslägen. Det räddar honom och han får en lärartjänst. Snart kontaktas han av kontraspionaget som ber honom att gå igenom tidningar för att hitta hemliga koder som ryska agenter använder."


Top model

image139

Gårdagen

image137
Gårdagen vart hur lyckad som helst!

Vart dock ingen taco bar eller 27 dresses, det får bli en annan dag, men det gjorde inget för sålänge vi har varandras sällskap så har vi alltid det kul :) visst tjejer? Först mötes vi upp alla tjejer på Fridays vid Östermalmstorg för att sedan dra vidare. Men det vart en sjuukt god middag där istället, perfektion. Tror det hette Chicken parmesan det jag käkade, try it.

Sen hade vi som plan att köra en biljardrunda men efter att inte fått tag i Norrmalms biljardöppetider eller efter besök på Biljardpalatset fått något bord så satte vi oss på en liten rökig krog, Theodoras tror jag det hette. Billig öl både till priset och smaken, inget ställe vi kommer återvända till. Sen var vi alla så sega, så vi tog t-banan hem så jag skulle hinna med sista roslagsbanan.

Ringde upp i princip hela telefonboken vid tekniska, men de flesta sov så det gick inte så bra haha. Men Tobbe ringde upp mig efter en stund efter att ha varit hos en kompis. Han är så underbar, helt jävla serriöst. Det perfekta sällskapet om kvällarna säger jag bara. Jobbigt bara att han ska bo i Linköping och inte här, men det är viktigt med läkarstudierna, jag vet. Vi lärde känna varandra för snart 3 år sedan kom vi fram till, dejtade ett tag men sen flyttade han ju ned till Linköping så då funkade det inte. Vi sa att jag skulle komma ned och hälsa på honom snart, saknar honom något så förjävligt faktiskt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, lyckades till och med träffa Emelie vid bussen och inte ens då avslutade samtalet. Hon var ändå i högsta hugg med sin mobil haha. Vi måste ta en promenad tillsammans snart :D det blir ju aldrig av pga vädret! Så det vart ett bra avslut på kvällen helt enkelt.

Ringde upp Fija
och sa att jag var nära hennes hus, så jag gick dit och somnade hemma hos henne. Klockan var väl då runt 01.30 så jag var ganska trött efter att ha varit uppe så länge. Gick inte så bra att sova bredvid Hobby direkt natten innan, så som han vred sig i sängen haha. Vaknade imorse (eller ja.. eftermiddag) kl 14 av att mobilen ringde. Det var Roppen som hade tråkigt i Solna centrum och ville prata lite. Klart hon fick :) vi ska försöka ses nu i veckan något! Hoppas ni fått en trevlig helg allihopa :)

Gårdagens klädsel

image138

Parfym - Viktor and Rolf - Flowerbomb
Grå lammullströja - Lyle and scott
Grått ribbat linne - JC
Mörka baggyjeans i killmodell - Replay
Vitt killskärp - J-Lindeberg

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Svart medium longchampväska - Romani
Svart-grå halsduk - Åhléns
Vita converseskor i hög modell - Åhléns

Sorry för den dåliga bildkvaliteén, men min kamera ville inte sammarbeta med mig igår så det fick bli mobilen.

Gårdagens krök at Fijas place

Jag drog som sagt iväg till Fija igår och satt hemma hos henne och drack och hade det trevligt. Lyckad kväll verkligen :) Det var jag, Fija, Alex, Kir, Barre, Hobby och Gabbie med sällskap av Fijas föräldrar (och självklart vovven med Hubbe). Runt ett så drog jag och Hobby hem till mig och sov, Gabbie och Kir sov kvar hos Fija och Alex och Barre drog sig hemåt. Morgonen spenderades i sängen i nära 3 timmar med Parlamentet, bästa! Hoppas ni hade en trevlig gårdag och att ni får en underbar kväll. Jag ska iväg till stan och träffa Sia och Elin för att äta på våran taco bar, och sen se 27 dresses på bio vid sergel, någon som sett den filmen? Awsome.

Ta en del bilder med en nypa salt med tanke på alkoholintaget haha. Fler bilder finns i Fijas bilddagbok.


Gårdagens klädsel



"Jacka" - Busnelkofta
Brun kofta - Hm
Svart-grön sjal - Hm
Jeans - True religion
Svart ribbat linne - Jc

Livet leker och hemma hos Fija är det fest ;)

Oh yes.

Dagens klädsel

image118

Parfym - Just pink - Cavalli
Munktröja med tryck - Carlings
Korallblått linne - Bikbok
Jeans - Tiger

Ej med på bild
Mörkgrå Busnelkofta - Jackie
Svart medium longchampväska - Romani
Vit stickad halsduk - Åhléns
Grå gympaskor - Din sko

Planer

Haha vilken jävla tönt. Förresten, det är bestämt vad som sker ikväll :) krök hemma hos Fija. That's hot.

Ps. Ibland är deklarationen är j*vligt bra brev att få hem i brevlådan!

Fredag 11 april

Dagen började med intervjun på gruppboendet kl 10. När jag kom dit tog föreståndaren emot mig och började visa mig runt. Rätt som det var så sprang en av de boenden ut ur sin lägenhet och tog tag i mitt hår. "Han är inte farlig, han vill bara visa att du är söt" Va? Jag vart skiiiiträdd. Nej usch jag känner inte för att jobba där. Grejen var den att föreståndaren sa sen senare att just den killen hade för några år sedan försökt ryckt av håret på en i personalen, läskigt. Sen åkte jag och handlade på närbutiken för att sen besöka Fija en kortis. Det vart till att sitta vid datan och kolla på olika blommor (som ni vet så är hon snart utbildad florist så det var bara att hålla god min, hihi nejdå det var faktiskt kul.) Nu kan jag iallafall skilja på en kalla och en lilja, (vilken bedrift sussie?), haha tack älskling! Sen tog jag bilen till Täby för att luncha med Mounia och se över lite underkläder till henne. Till lunch vart det biff med bambuskott, riktigt gott, men Mounia tog sina 12 bitars som alltid. Vi hamnade sedan på Change där hon hittade de ultimala underkläderna, wuhu, dit kommer vi återvända kan jag lova. Det var jättemysigt att gå runt med henne, som alltid :) Ikväll ska nog jag och Fija träffa Kir, Danne och hans brud (visste inte att han skaffat brud förrens för några timmar sen!?) shall be fun. Vad ska ni hitta på? :)

Tv-tittande

image117

Kollade nyss klart på första delen av SYTYCD. Hejar på Daniel och Mynthe för kvällen, grymma ju! Annars tyckte jag om Mario och Andrea som inviduella dansare. Nu är det Efterlyst på tv som gäller. Så hemskt det som hänt med Engla.

Go fuck yourself

image116


Det finns så sjukt mycket att säga, men ändå inte.
Jag hatar att känna såhär, en ledsam skadeglädje på något sätt. En glädje som på en sekund kan övergå till tårar och tomhet. En glädje som kan kännas som en sjukdom som man inte blir av med om man inte behandlar den rätt. Hatar. Gå du och va glad, men jag tänker inte gratta dig, inte det minsta.

En komisk morgon

Just det! En äldre dam som satte sig mittemot mig i t-banan vid Ropsten imorse. Hon hade en metrotidning i handen och började gedigert bläddra i den när hon hade satt sig ned. Hon kom fram till humor - och sudokosidan varav hon såg en annons om sexleksaker, och på bilden syntes några dildos i olika färger vad jag kunde se. Hon började titta sig omkring lite halvnervöst och rev sen ut tidningsartikeln. Tittade upp på mig när då hon märkte att hon var iakttagen och vart lite småröd om kinderna. Lade ned lappen i fickan, och steg av vid Gärdet som var hållplatsen efter. Haha. Jag trodde inte mina ögon. Vad skulle hon med en annons om dildosar till? Nej usch, jag blir bara äcklad när jag tänker på det. Fy fan, hon måste minst ha varit 75-80 år!

Men den skrattretande morgonen slutade inte där. När jag skulle kliva på t-banan mot Hagsätra för att kliva av vid Medis så hörde jag i högtalarna såhär: "Varje vagn har sju stycken dörrpar, varje tåg har tre stycken vagnar. Då frågar jag mig, varför då välja att trängas vid samma jävla dörr hela tiden?" Någon som har en dålig dag på jobbet eller får den kanske inget av frugan där hemma?

Torsdag 9 april

Intervjuerna idag gick faktiskt väldigt bra, dem sa både två att dem var intresserade av mig och att jag skulle höra av dem på tisdag eller onsdag nästa vecka, grymt. Imorgon har jag förövrigt en intervju på ett gruppboende, bara 10 min med bil från mig, något att syssla med på morgonkvisten sådär. Vad har ni haft för er under dagen? Först åkte jag in till stan med bilen, och kom i tid otroligt nog trots alla köer som uppstått under morgonen pga frontalkrocken på bron vid Roslagsnäsby över E18 (ursäkta den sjukt långa meningen haha). Parkerade bilen vid Ropsten och begav mig med t-banan in till Medis och gick upp till kontoret vid Söderhallarna. Efter intervjun ringde jag min kompis Mounias pojkvän Sam för att umgås och fördriva tiden tills den andra intervjun på Statoil i Täby. Jag tog bilen till Roslagsnäsby och hämtade upp honom, åkte till Täby C och sen till Arninge för att käka hamgurgare, mums. Vi möte upp Ann-sofie, Per och (den söta) Jossan som är deras dotter, så vi fick sällskap. Det var mysigt att träffa dem igen, alltid lika uppskattat från allas håll. Sen tillbaka till Täby för intervjun. Tillbaka hem och nu sitter man här och väntar på maten. Så trött efter allt åkande, har knappt varit hemma den här veckan. I helgen ser det ut som att jag ska äntligen få träffa tjejerna igen :) mihi. Lördag tror jag det är som gäller som vanligt, saknar dem massor. Har ni några planer inför helgen kanske? :)

Intervjuerna avlöser varandra

Haha jag måste va världsbäst på att få intervjuer! Haha nej det är inte sant, men jag har ju lyckats ganska bra på sista tiden. Imorgon är det först på ett företag i söderhallarna Dagens ledare och sen är det på Statoil i Täby, ska bli kul :) hoppas man får ett jobberbjudande iallafall av alla som jag fått komma på intevju hos. Vad har ni för er idag? Är nyfiken :) Jag ska ta och ringa Fija snart så man får prata lite med sötnosen, sen bär det iväg till Emma igen som jag var hos igår! Kanske att vi drar till Roslags näsby för att fixa hennes naglar, annars ska jag hjälpa till med läxorna haha, annars bara umgås.

Emma

Nu är man hemma hos Emma och drygar haha. Intervjuerna idag hos Gröna Lund och K-rauta gick bra, hoppas på det bästa nu. Vad har ni för er? :)

Som en töntig tonårsförälskelse - Jumpstyle


Scooter - Jumping all over the world

That's it.

Det är sorgligt när människor du känner
blir människor du kände.
När du kan gå rakt förbi någon
Som om den aldrig varit en stor del av ditt liv..
Hur ni kunde prata i timmar i telefon
Men nu knappt kan se på varandra
Det kallas glömd vänskap....

One of those happy days

image115

Idag vaknade jag glad som tusan, trots regnet.
Haha fråga mig inte varför men ALLT talade egentligen emot detta. Somnade kanske kl 3, hade för många tankar i huvudet som inte ville bort. Vaknade runt 06.30 av att pappa gick upp och så låg jag vaken i minst en timme. Men ÄNDÅ fick jag mig en bra start på dagen, knas. Ikväll är det intervjun som jag talat om så mycket. Hoppas på det bästa, men mitt hopp om andra jobb tändes med under dagen. Tog bilen och åkte iväg idag till en möbelbutik i Åkerberga som jag skickat in ansökan till, bara för att visa mig och inte längre bara vara ett namn på ett papper. Till min stora förvåning så sa hon som tog emot mig att hon kände igen mig från mitt kort som jag bifogat till dem. Hon sa att hon var högst intresserad och skulle återkomma så fort det går. Sen bar det iväg till Statoil i Täby som sökte personal, samma sak där så jag vart lite småfnittrigt glad, haha. Jag hade lovat mamma att åka och handla mat så jag åkte till Vi Favoriten för att handla och precis när jag steg in i butiken så ringer mobilen. Det var från K-rauta som ville träffa mig imorgon för en intervju angående en kassatjänst som jag sökte för kanske en månad sen, otippat ja. Happy :) Nu sitter man här med en godispåse som inte vill ta slut, fast jag klagar inte! Har ni för er? Har ni samma regniga väder som jag kanske?

Om Emma

image114

Kollade nyss klart på dokumentären från 2008 om artonåriga Emma som visades på tvåan. Hon hade missbrukat droger sedan hon var 12-13 år och var nu inlagd på ett behandlingshem i Huddik. Det var hemskt att se verkligen. Även fast det var sorgligt så vet jag inte riktigt om jag kunde tycka synd om henne, helt och fullt. Men då jag själv inte har testat droger, så kan jag egentligen inte skaffa en uppfattning om hur det är att ha ett sådant begär, då man är benägen att göra vad som helst för att dämpa suget. Tydligen så visste hon inte ens varför hon hamnade i sitt missbruk. Det var helt enkelt bara ett dåligt sätt att hantera hennes hopplöshet och smärta enligt henne. Hon var på behandlingshemmet i 90 dagar och under hela tiden var hon drogfri, och var sen redo att åka hem. Man fick se hennes liv två år senare och då hade hon skaffat pojkvänn, som hon senare gifte sig med. Drogerna var inte längre en del av hennes liv. Men tyvärr så kvartstår fortfarande alltid begäret, när man en gång har testat droger så ligger det "lamt", begäret kan när som helst komma tillbaka då det känns tungt.

Tävling - presentkort på 300 kr :)

Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också.

image113

Dagens klädsel

image112

Parfym - Cavalli - Just pink
T-shirt med tryck - Junkfood
Jeans med dragkedja på bakfickorna - Replay
Ullstrumpor - Lindex

HAHA, go Roland!



"Jag kanske dansade lite i otakt för att komma med..."

Hon var antagligen född i 8:e månaden

Busshållplats, Lund


Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu...
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april...
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt någonting, du måste kolla upp det där...

Källa: Tjuvlyssnat.se


-

Ibland vinner den stora Goliat över lilla David, men det är en historia som ingen har tid att berätta.

Morgonstund har guld i mun?

image111

Ge mig sommar nu...

Godmorgon allihopa! Hoppas ni sovit gott. Jag har sovit sådär, tänkt för mycket på jobb och relationer. Hatar att tänka för mycket. Men samtidigt kan jag inte göra så mycket mer på jobbfronten idag, så det är bara att acceptera att jag måste vänta tills imorgon. Hoppas hoppas hoppas. Jag vet inte vad jag gör om jag inte får jobbet som personlig assistent. Grym lön då jag isåfall bara kommer jobba vissa eftermiddagar, men annars kvällar, nätter och helger. Men det är fortfarande heltid och det behövs pengar till alla resor som skall betalas. Ska ni någonstans i sommar? Började kolla på Beck - Skarpt läge igår innan sömnen tog vid. Borde nog se klart den snart med en fruskot på sängen, Beck är verkligen kult! Tror jag sett alla gamla filmer minst 8-9 ggr var, ändå är dem lika bra :) Hmm, vad ska man göra idag då? Blir väl till att hjälpa föräldrarna med uppackningen, ligga i sängen och se på film och sen fixa mat till kvällen, känner mig sugen på kyckling i någon form. Kanske kycklingpasta?

Ps. Hoppas jag inte tråkar ut er totalt om mitt j*vla jobbsnack hela tiden, men jag vill verkligen inte sitta hemma längre. Det finns säkert fler än jag som känner så.

I samhället perspektiv är min arbetslöshet ett rent slöseri med resurser och kompetens. I ett personligt perspektiv är det en katastrof.

Heidi och Seal

image110


Jag tycker verkligen att dem två är sååå söta tillsammans. Har ni något favoritkändispar?

Kvällens klädsel



Parfym - Viktor and Rolf - Flowerbomb
Svart satinjacka med tryck - Hm
Svart linne - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Halsband med en tand (?) - Wedins
Louis Vuitton axelremsväska - Second hand

Nattinlägg

Det vart ingen utgång.. vi får ta det nästa helg tjejer! Jag och bror städade HELA huset (jag skojar inte, golv som tak, fågelbur som toalett). Vi började väl runt 15 och var klara kl 21 och då var det tid för duschen innan vi begav oss mot Arlanda för att hämta mamma och pappa. Bruna var dem, dem jävlarna haha, avis som bara den. Slänger in dagens/kvällens klädsel på en gång. Jag skulle egentligen åka in till stan lite fort till Fija och dem andra på Sjätte tunnan, någon som varit där? Men det vart inte så, får ta igen det snart tycker jag. Godnatt på er alla, för nu ska jag gå och sova!

En solig, underbar lördagseftermiddag

Har sovit hos Fija hela veckan. Mys med en roomie :) haha det har gått så långt att hennes pappa har frågat mig när hyran kommer! Under veckan har jag inet gjort så mkt, vart på två intervjuer som inte föll mig i smaken riktigt. men har två till på måndag, personlig assistent som jag tidigare nämnde, samt på gröna lund på tisdag. Shall be fun! Hoppas som sagt på att jag får jobbet på måndag, skulle bli så ofantligt glad så ingen hade sett like. Är trött på arbetslösheten. Jag har fått min "paus" nu. Under dagen har vi städat lite hemma hos Fija, eller Fija rättare sagt då jag satt vid matbordet med en tidning hihi. Sedan gick vi ut med hennes hund Hubbe och sen la vi oss på hennes balkong, det var grymt soligt och varmt även fast vi var tvungna att ha på oss jackor. Fick lite färg i ansiktet så det var uppskattat! Ikväll ska jag hämta mamma och pappa på Arlanda med bror, så sent som 23.45 så jag vet inte än hur det blir med utekvällen som var inplanerad, skit också. Måste komma i kontakt med Sia snart så vi får se hur det blir. Vad ska ni hitta på ikväll? :)

Fija is the shiet

Nu har Fija skaffat sig en blogg :) kolla in den!

Eric, the ex

Jag och Fija kom och tänka på en sak igår. Hon berätta förut att mitt ex Eric hade skrivit till henne på helgon. Tydligen hade han inte känt igen henne och öppnade med "Hej heting!" , och verkligen totalraggade. "Känner inte du igen mig?" sa hon, och det gjorde han uppenbarligen inte. "Du dejtade min kompis Suss." Och han skrev "Oj va pinsamt!" Haha Fija fick sig ett gott skratt. Snacka om blåsning! ;)


You tube kan verkligen underhålla en när man har tråkigt ;)



"Varför planera när man kan stressa?"

S.E.S

Glädje

Har inte märkt att blogg.se funkar igen förens nu. Glädjeskutt! Det har inte hänt så speciellt mkt på senaste tiden. Festat med vännerna, sovit hos Fija en del och roadtrippat. Ska förövrigt på arbetsintervju idag inne i stan som personlig assistent, hoppas det går bra. Har annars en intervju på måndag också som personlig assistent, men då här i Åkersberga och båda tjänsterna är på heltid. Sen på tisdag ska jag på gruppintervju hos Gröna Lund. Så det är en del nu på gång! Skulle va så skönt med ett jobb nu med tanke på vad jag måste spara till Båstad i sommar, Thailand i vinter och Ramis i början av nästa år. Längtar! Nu tänkte jag ta något att äta och sen bege mig mot närbutiken och köpa mer mjölk. För dem som inte visste det så är jag beroende av just mjölk. Kan lätt dricka fyra liter om dagen haha. Hoppas alla får en trevlig dag :) Bjuder på lite bilder från festhelgen. Och jag säger bara.. åk ALDRIG ut till Haninge och festa. Men jag tror dock aldrig att vi haft så mycket roligt att prata om på bakisdagen, vi måste ut igen i helgen tjejer <3 Me miss you.



Bild 1 - Fredag
Skjortklänning - Hm
Röda strumpbyxor - American apperal
Pärlörhängen - Mammas gamla

Bild 2 och 3 - Lördag
Svart tubtopp i satinaktigt tyg - Hm
Jeans med dödskallar på bakfickorna - Rock and republic
Halsband med blå rosett - Kookaï

RSS 2.0