En komisk morgon

Just det! En äldre dam som satte sig mittemot mig i t-banan vid Ropsten imorse. Hon hade en metrotidning i handen och började gedigert bläddra i den när hon hade satt sig ned. Hon kom fram till humor - och sudokosidan varav hon såg en annons om sexleksaker, och på bilden syntes några dildos i olika färger vad jag kunde se. Hon började titta sig omkring lite halvnervöst och rev sen ut tidningsartikeln. Tittade upp på mig när då hon märkte att hon var iakttagen och vart lite småröd om kinderna. Lade ned lappen i fickan, och steg av vid Gärdet som var hållplatsen efter. Haha. Jag trodde inte mina ögon. Vad skulle hon med en annons om dildosar till? Nej usch, jag blir bara äcklad när jag tänker på det. Fy fan, hon måste minst ha varit 75-80 år!

Men den skrattretande morgonen slutade inte där. När jag skulle kliva på t-banan mot Hagsätra för att kliva av vid Medis så hörde jag i högtalarna såhär: "Varje vagn har sju stycken dörrpar, varje tåg har tre stycken vagnar. Då frågar jag mig, varför då välja att trängas vid samma jävla dörr hela tiden?" Någon som har en dålig dag på jobbet eller får den kanske inget av frugan där hemma?

Kommentarer
Postat av: robiN

roppen är bästast yey :) ska du göra ihelgen då må tro?

2008-04-10 @ 15:47:50
URL: http://roppsnopp.blogg.se/
Postat av: robiN

hahahahhaaaaa fan va najs jag vill oxå vara en såndär högtalar utropare då kan jag sitta och säga kul saker hela tiden :) thihi* lalaaa vart ska du parta då? japps jag är ledig hela helgen lång så om du har tid kanske vi kan ses :) weii :P

2008-04-10 @ 15:55:18
URL: http://roppsnopp.blogg.se/
Postat av: David

Vilken trevlig blogg! Skulle ni möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida eller att höra av er.

(Ta med fördel borta detta meddelande efter att ni läst det.)

2008-04-10 @ 16:06:56
URL: http://www.adoperator.com
Postat av: robiN

faen va najs då :) men serru jag har nada planerat så jag ser till att slå dig en pling thihi*
puss

2008-04-10 @ 16:21:42
URL: http://roppsnopp.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jo det förstår jag, jag kämpar för att ens få en interjuv men det verkar inte gå så bra för mig nu ^^ haha

2008-04-10 @ 17:03:24
URL: http://celebratelife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0