Feelings

I miss you too...

Djupt andetag. In. Ut. In. Och ut igen.

Vad är det som får mig att vilja gömma mig under täcket, tyna bort och aldrig mer se dagens ljus? Det som får mig att ligga vaken om nätterna och skaka inombords lika mycket som kroppsligt? Har svårt att hålla tillbaka tårarna och är trött på att ständigt hålla både humöret och energin uppe. Allt för syns skull. Allt för att ingen ska få veta eller misstänka att något är fel. Orkar snart inte hålla allt inom mig, att aldrig få prata ut. På riktigt. Inte ens att mina föräldrar är hemma gör mig så mycket gladare, även fast jag vet innerst inne att jag är glad. När ska jag öppna mig? Jag måste öppna mig, men jag vågar inte släppa någon riktigt in på livet...

Nu har Sussie fått för sig att återgå till världen

Så var det dags för datainköpet, done! Jag måste nu sitta och installera alla program som behövs, som om jag inte har nog med saker att göra? Men men det blir ju bra sen :) Idag kom Catta hem förresten. SUPERGLAD! Imorgon blir det hemmakväll med god mat, massa snack och film. Jag menar EN MÅNAD i Thailand, det finns en del att prata om. Brun och granner var hon allt, avis hihi. Som hon själv sa en gång "... ja bredvid Susanne så ser ju alla bruna ut!" Haha men jag tror nog nu inte att det går att missa ;) För dem som inte vet så är hennes mamma thailändska så hon har grymt lätt för att bli brun om man säger så.

Imorgon är det jobb på Noa noa, 13-16 så det ska bli skönt att inte jobba så länge. Jobbade idag extra på K-rauta 12-20.15 så det blir allt lite extrapengar i slutet av månaden! Kommer behövas med alla utgifter jag har nu med tanke på datan, köket, all inredning och inköp (tyvärr kan jag inte hålla mina pengar när jag ser något sååå snyggt, och det har blivit allt för ofta på sistone.)  På tal om det (!) jag har hittat THE shoes, jag skojar inte. Tiamo är märket på Scorett, kan inte lyckas hitta dem på bild men ni lär se dem inom snar framtid (var dock tvungen att ställa mig i kö inför nyleveransen då dem var/är slut i hela sverige, galet!)

Nu är det bara två veckor kvar lite drygt tills Sabbi kommer upp till mig och bor här en långhelg. Kommer bli så grymt kul, vad sägs om att göra stureplan farligt? Henne har jag träffat genom en sk. trancecommunity och har genom en gemensam killkompis kommit varandra närmare. Det lär bli god mat (hon är kock och jag har fått en hemmafru över en långhelg, kan det bli bättre? haha) humor på samma sjuka nivå och massa skratt! Längtar.

Nu sitter jag här och segar, ska upp kl 10 så borde lägga mig snart. Men lyckas alltid fastna vid tv, datan eller över min bok. Just nu är det Marley och jag som tydligen fått väldigt bra ord från kritiker som jag läser. Verkar vara bra söt och rolig hitills iallafall!

Just det... jag har lyckats drabbas av en ej fungerande mobil. Går varken att ringa, ta emot samtal, skicka sms eller ens få upp knapplåset. Så ja den är nu inlämnad på TM och har nu en lånetelefon som jag inte några nr på. (Nej jag har inte gjort en backup om det är följdfrågan... men man lär sig väl någon gång?) Så skicka gärna ett sms till mig med namn är ni gulliga :)


I'm not dead... yet.

Har som sagt ingen data hemma så är helt bortkopplad från omvärlden i nuläget. Men snart så ska det nog fixa sig. Hinner inte skriva mer nu, är hos föräldrarna (eller bror) och har käkat middag här, packar nu litegrann så man tar lite i taget. Alla vaser, fler glas och lite städartiklar och så vart det för den här gången.

Vi hörs snart igen hoppas jag! Puss och kram

RSS 2.0