Lätt min humor - torr och jävligt långsökt


Sleep tight

Jag är verkligen helt slut nu. Bristen på sömn börjar visa sig och mina ögon vill inte hålla sig öppna så jag tar och går upp nu och lägger mig i sängen iallafall, SATC får hålla mig sällskap innan John Blund kommer. Hoppas alla får sova gott sen :) PUSS 

Så typiskt!

Vaknade vid sju imorse
och var på jobbet kvart i tio efter att jag hämtat upp Erik i Täby. Den här dagen gick sååå mkt segare än igår, mindre kunder och humöret var inte fullt så glatt heller. För lite sömn I guess. Men imorgon är man tillbaka på MITT jobb igen, kommer va så underbart. Saknar verkligen mitt folk och mina rutiner. Det som sög när jag kom hem var dock var att jag insåg att jag hade fått med mig hem några jobbnycklar. Så det är bara att åka ut till Häggvik imorgon igen innan jobbet. Men det bästa i situationen är nog att jag får anledning att stiga upp, och då gymma innan jag åker iväg, för jag är för lat för att göra det nu ikväll haha. Ska också se till att tanka bilen, köpa frukost då jag inte kan äta på morgonen innan jag gymmar. Också köpa lunch så slipper jag ta tid från min lunchtimme att fixa det. Jag har nu bestämt att alltid ta med mig mat till jobbet, och tanken var först densamma för imorgon. Men då jag inte kommer kunna lägga maten i en kyl eller dylikt på två timmar eller så, blir det nog bäst att köpa mat ute iallafall. Jag ska nu ikväll inte göra så mycket mer än att ta det lugnt och självklart se vidare på SATC. Är snart klar med säsong ett. Är verkligen som ett barn i en godisbutik, satt till och med och tänkte på att jag ville hem och lägga mig så jag fick se på New yorktjejerna och deras påhitt. Som sagt kommer det ju bli en intensiv vecka med massa jobb.

Har ni haft för er ikväll då och vad är era planer inför veckan som kommer? :)

Godnatt

Nej nu är det sänggång och SATC som gäller för mig.
Imorgon är det som sagt jobb i Häggvik igen, 09.45 - 17.15. Jag saknar för övrigt fina och städade gångar, bra skyltningar, människorna som gör dagarna på jobbet så mycket enklare och tempo. Hoppas alla får sova gott nu så får vi hoppas på en fin morgondag med sol och behagliga temperaturer! PUSS

Nellybeställning



Armband "Carpe diem" - Ms Bijoux
Rött peacearmand - Ms Bijoux
Silvringt armband "Catch the day, enjoy the moment" - OXXO
Lila peacearmband - Ms Bijoux



Halsband med nyckel - IZZI
Halsband med turkos amullet - Baglady



Svart bh utan bh-band - Freebra
Röda shorts med dödskallar - Paul frank
Svarta boxer - Calvin Klein
Rosa hipster - Diesel
Turkosmönstriga boxer - Frank dandy
Orangemönstriga boxer - Frank dandy
Svart-vita flipflops - Havianas



Vitt linne med åsnetryck - Insight
Rosa och ljusblå bodys med kort ärm - American apperal

Trippel klädsel



Vit, oversizeskjorta - Gina tricot
Jeans - Fornarina fresh
Guldaktiga loafers - Dinsko
Väska - Mulberry bayswater



Vit, broderad klänning - Hm
Guldaktiga loafers - Dinsko
Väska - Mulberry bayswater



T-shirt med tryck - Junkfood
Lätt slitna jeans - Replay
Blå kort jeansjacka - Hm
Guldaktiga loafers - Dinsko
Väska - Mulberry bayswater

Dålig uppdatering.. igen.

Ja jag är sämst på att uppdataera, jag vet.
Men jag har helt enkelt inte orkat av ren lathet. Sedan onsdags har jag jobbat varje dag tills nu, och det har gått bra som vanligt. I onsdags hände förresten något av det roligaste jag vart med om på jobbet på länge. Jag stod i infon då en äldre man kommer in i butiken. Han var väl runt 65 år. Mannen går fram till mig och säger:

- Hej! Känner du igen mig från igår?
(Jag något förrvirrat:) - Nej.. jag är uppriktigt ledsen. Men jag kan inte komma ihåg alla två-tre hundra kunder som kommer till min kassa varje dag.
- Men jag köpte ju den här impregnerade regeln när du stod i just den här kassan igår?
- Jag har väldigt svårt att tro att det var jag som hjälpte herrn igår, för jag jobbade inte ens igår.
(Mannen bestämt och övertygande) - Men jag är HELT säker på att det var du!
Jag skrattade lite och sa att det kanske var så då. (!?)
När jag väl hade genomfört returen som mannen var inne i butiken för att göra så kollade jag på kvittot vem det egentligen hade expedierat mannen. Och till min stora förvåning så stod det "Ji W" på kvittot. Jag ska tala om något för er som inte vet. Ji är från Kina, mörkhårig och runt 35. Skulle JAG va lik henne, haha jag trodde jag skulle dö. Hur som helst så var jag tvungen att berätta detta för just Ji. Hon höll på att tappa andan, eller rent av ramla av stolen när jag berättade det för henne. Tror aldrig jag sett henne skratta så anstängande och länge. Gullunge.

Men idag var det inte som vanligt på bygget dock. Jag (och Erik) fick hjälpa till ute i Häggvik i kassan. Och allt gick bra, lugnt nästan hela tiden. 

I onsdags var det gymmet igen, som var så efterlängtat.
Jag körde på som vanligt, men det var dock liiiite jobbigare än sist. Jag har ju inte kunnat gymma på ett tag då gymmet inte varit bemannat pga sjukdom och mitt gymkort gått ut. Men det gick bra och det var grymt befriande. Efter jobbet på torsdagen sprang jag spåret och det om något fick adrenalinet att pumpas runt i kroppen. Jag hoppas på att jag kan komma ut imorgon efter jobbet om vädret är på min sida. Under fredagen gjorde jag inte så mycket. Kollade på SATC hela kvällen. (Har skaffat mig boxen nu, wooohooo! Bästa.)

Nu ikväll ska jag inte göra så mkt, mest bara ta det lugnt och vila upp mig inför nästa vecka. Dock har vi besök hemma av några bekanta och av deras hund, så vi får se hur det blir med den vilan. Kommer jobba väääldigt mkt nästa vecka så det skulle va bra om jag fick min sömn :/ både till det positiva och det negativa, men det positiva väger ju klart över eftersom jag inte stannar hemma om jag ens får betalt. Eller jo, jag skulle få umgås mer med tjejerna så det skulle i och för sig va skönt. Vi ska hur som helst ses på tisdag, så det kommer bli toppen!

Jobbschema

Måndag: 11 - 20.15
Tisdag: Ledig
Onsdag: 11.00 -20.15
Torsdag: 11.00 - 20.15
Fredag: 11.00 - 20.15
Lördag: 08.45 - 17.15
Söndag: 09.45 - 17.15

Andra avenyn - saknar.


Godnatt alla söta!

Nej nu är det sängen för min del. Upp kl. 5 imorgon känns sådär. Men det funkar, jobb är ju jobb som sagt ;) Men det sjuka är dock att jag ser fram emot morgondagen, jag trivs verkligen där. Ska se till att få springa spåret med innan middagen. Kommer bli awsome. Hoppas alla får sova gott nu :)

Gymmet och youtube i all ära

Vaknade kl. 12 av att väckarklockan ringde. Hade ställt den så jag inte skulle sova bort hela dagen. Iväg till gymmet för att äntligen få träna. Kändes grymt skönt. Efteråt solade jag litegrann i solariumet som finns på gymmer, inte för att det gav så mkt färg utan det var mer en avslappning. Grymt om man fråga mig. Sedan var det hemgång för att hoppa in i duschen och sen äta mat. Det vart fiskpinnar och potatis, konstigt nog var jag sugen på det  så det passade alldeles utmärkt. Bloggen har tagit upp det mesta av min tid sen, msn och youtube såklart. Finns det något bättre tidsfördriv? I don't think so. Ikväll är det tvtittande och bara mys hade jag tänkt. Hur ser era planer ut för kvällen? :) Imorgon är det jobb igen, 06.45 - 15.30. Kommer jobba nu i veckan ons-sön så det blir till att lägga sig i tid.  


On piano


Godnatt

Nej nu är det dags att hoppa i säng så man inte sover bort hela dagen. Visst är bilden söt förresten? Helt oemotståndlig.

Tavla som lovat!

Titta vad jag fick av Christoffer! Han är duktig tycker jag.

Hemmafru med svaghet för hallon - och blåbärspaj

Idag har jag agerat hemmafru med att diska, städa, handla mat och sedan laga maten. Hmm, sussiestyle? I don't think so, är lite lat av  mig när man bor hemma och har en mamma som göra sköter allt hushållsarbete själv. Men när mamma och pappa skulle komma hem under kvällen från Mora var det inte något snack om saken. Bara fram med dammsugaren och diskhandskarna. Det gick bra, fort och lätt ändå så det var ingen fara.

Efter städingen tog jag bilen till Christoffer för att spela kort och vänta på att Andreas skulle sluta jobbet så vi kunde komma över och laga paj och spela Wii. Det var grymt kul och vi satt dessutom och tittade på massa youtubeklipp som var smått underhållande, och andra inte fullt så underhållande. Jag minns speciellt ett klipp som fick mig att skratta så jag håll på att ramla ur stolen. Inte för att det var komik i sig, mer att det var så patetiskt. Sök på "Inga from sweden" så kommer ni fatta vad jag menar.

Imorgon är det tid för gymmet. Har varit borta från det allt för länge så det måste det bli ändring på! Så det så. Senare blir det till att kolla upp alla mina tider jag jobbat under majmånad för att se om lönespecen som jag fick idag stämmer. Vi har nämligen sånt system att man får först det man är planerad att jobba under nuvarande månad, plus all övertid och OB-tillägg från föregående. Förvirrande måste jag säga. Jag som jobbat asmycket denna månad, och så får jag inte alla extrapengar förens nästa månad, irriterande men det funkar trots allt. Annars kanske man kan träffa Roppen om jag orkar, annars får vi ta det på onsdag eller torsdag bejb.

Fick förresten ett samtal från Mounia idag om att hon ville dra ihop massa folk som ska ha en sk. SATC-dag med manikyr och pedikyr förljt av shopping och sedan att vi går på filmen. Det lät mer lockande tyckte både jag och Emelie så vi skippar det på torsdag och inväntar datum för detta istället.

Har ni haft för er idag då för skoj? :)

Dagens klädsel



Grön body - American apperal
Gamla, slitna jeans - Lee
Blåvita loafers - Vagabond
Blå kort skinnjacka - Hm
Väska - Mulberry bayswater



Our song.

Norwegian recycling - How six songs collide

Well then, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks, and I'm trying to get back
before the cool done run out I'll be giving it my best test
and nothing's gonna stop me but divine intervention

I reckon it's again my turn to win some or learn some
I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait I'm yours

The dawn is breaking
a light shining through
you're barely waking
and I'm tangled up in you
yeah...

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love
listen to the music at the moment maybe sing with me 
a peaceful melody
it's your god forsaken right to be loved loved loved

But I'm open, you're closed
where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
light up again

Even the best fall down sometimes
even the wrong words seem to rhyme
(I'm sure)
out of the doubt that fills my mind
(there's no need to complicate our time is short
this is our fate, I'm yours)
I somehow find, you and I collide

I can't stand to fly
I'm not that naive
I'm just out to find
the better part of me

I'm more than a bird
I'm more than a plane
more than some pretty face beside a train
and it's not easy to be me

Was it not enough stimulation
hit by a brick the other day, just when I thought that I'm okay
you didn't like my conversation
I can't come up with something new
It doesn't really matter what I do

So here's my observation
you could never see it through my eyes
and I'm too tired to try

I was lost and alone
trying to grow
making my way down that long winding road

And no reason no rhyme
like a song out of time
and there you were standing
in front of my eyes

How could I be such a fool
to let go of love and break all of the rules

Girl when you walked out that door
left a hole in my heart
and now I know for sure

I'm here without you baby
but you're still on my lonely mind
I think about you baby
and I dream about you all the time
I'm here without you baby
but you're still with me in my dreams
and tonight girl (I'm yours)

And don't lie and say you're over me
it don't mean nothing I'm always getting over you

I was lost and alone
but you're still on my lonely mind
it cannot wait I'm yours
I can't stand to fly
you finally find, you and I collide
I'm just out to find

You finally find, you and I collide
you finally find, you and I collide

There's just one word a want to hear.

Vad har egenmtligen hänt mellan oss? Varför känns det som att du är så nära men ändå så långt bort? Tidigare har ljudet av din röst fått mig att må bra, jag har känt mig uppskattad, sedd och viktig.  Jag vet inte vad jag har gjort för fel, och inte heller vad som försigår i ditt huvud just nu. Men det lär jag väl aldrig få veta. Hur som helst så saknar jag dig och våra stunder vi hade tillsammans. Du är en vän man inte glömmer så lätt.


Jobbschema

Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig
Onsdag: 06.45 - 15.30
Torsdag: 06.45 - 15.30
Fredag: 11.30 - 20.15
Lördag: 08.45 - 17.15 (Häggvik)
Söndag: 09.45 - 17.15 (Häggvik)

The past days

Ja det har ju varit midsommarfirnade för fullt i hela landet under de senaste dagarna. Jag åkte själv ut till Sias land på fredagsmorgonen och fick sällis av hennes pappa från Norrtälje. Det var grymt fint där omkring och huset i sig. Hade gärna stannat ett tag till :) kanske får komma dit en gång till om jag är snäll? Jag kom ut till landet vid tio och vi åkte alla tre tillbaka mot stan, hem till Sia i Danderyd runt 18 för att hinna duscha och fixa oss innan vi drog vidare till Robban i Vårby gård. Det var grymt kul det med faktiskt :) vi kom hem därifrån runt fyra och satte genast igång med att käka massa glass. Hihi bästa, och så vi.

Jag vaknade nästa morgon runt 12 i och för sig haha, brevid en tom säng. Elin hade gått ned till altanen och satt där och läste i solen. Sia kom strax ut därefter. Vi var alla överens om att det var mat som stod på schemat, och det snabbt då hungern var grymt stor. Vi tog oss iväg till Mörby och käkade på Mörbygrillen, grymt gott och uppskattat! 

Lördagen vart därefter en film/bakis/myskväll med massa godis, chips och läsk och bästa sällskapet. Jag åkte inte iväg förens närmare tolvtiden på kvällen och var då hemma lite efter ett för att direkt hoppa i säng, sova till morgonen och upp och jobba 09.45 - 17.15 as usuall på söndagar. Grymt bra med pengar så jag ska inte klaga. Det gick faktiskt bra på jobbet idag, dagen gick fort främst. Det var ett grymt tryck då alla (tydligen?) ville komma till K-rauta och handla allt mellan himmel och jord. Vi hade som budget en miljon för dagen, men hamnade till slut på 1.4 miljoner om jag såg siffrorna rätt. Första dagen på den här månaden som vi faktiskt gick plus med stor marginal. Skönt.

Imorgon är jag ledig och ska spendera dagen med Christoffer, en gammal jobbkompis och en god vän. Har verkligen saknat honom massor sedan i somras. Han pluggar i Linköping och ska nu va hemma över sommaren. Kommer bli awsome ;) Är dessutom ledig på tisdag, men jag vet inte än vad jag ska hitta på. Kanske träffar Roppen? Annars blir det väl till att slappa och (men gud ja) måste ju gymma... hade helt glömt bort att jag faktiskt fått mitt årskort nu, det tog en jävla tid måste jag säga innan det fanns någon på gymmet som man kunde köpa det av. Onsdagen blir till att jobba 06.45 - 15.30 och lär stanna till på gymmet efteråt. Får se helt enkelt, men jag är laddad som fan att köra på efter en minst sagt onyttig vecka. På kvällen är det inbokat att se SATC med Emelie. Hon ska hämta ut biljetterna imorgon, woohoo. På torsdag är det jobb 06.45 - 15.30 och sen är det inget planerat. Under fredagen är det ett sent pass på jobbet, 11.00 - 20.15 så det lär inte va så mycket mer som händer. Kanke får tillfälle att träffa tjejerna? Jag saknar verkligen er så fort jag går utanför dörren och vänder mig om. Helgen är det jobb också, dock på annan ort. Jag ska hjälpa K-rauta i Häggvik då vi inte behöver folk. Får se hur det går haha, smått nervo över det. Vadd¨å klampa in på okänd mark liksom? Men men, får hoppas på det bästa och att dem är snälla mot en. Man kommer inte dit utan kunskaper precis.

Nu sitter jag bara här och varvar ned med min kära trance. Har inga speciella planer för kvällen mer än att jag ska se på tv (främst CSI NY) och bara ta det lugnt. Har ni för er? :)

Trevlig midsommar!

Idag var det jobb mellan 11 och 20.15 och sedan hem för att fixa lite hemma.
Laga mat, diska och tvätta litegrann. Det vart inget gym ikväll, kände mig så seg och hade ingen som helst lust alls. Mamma och pappa åkte till Mora imorse för att fira midsommar ensamma utan oss barn haha. Jag och bror tackar och tar emot för nu får vi huset för oss själva. Jag kommer imorgon att åka ut till Sias land som planerat och sedan åker jag, Elin och Sia hem till Sia för att göra oss iordning för festen hos killkompisen i Vårby gård (Gud hjälpe oss att vi kommer därifrån helskinnade haha). Men det kommer bli toppen! Troligtvis är det födelsedagsfirande för Johan på lördag, men vi får se hur det ser ut. På söndag är det jobb som vanligt igen för att sen följas av en ny (jobb)vecka. 

Nej nu ser jag så fram emot morgondagen att jag snart spricker, hihi. Kommer behöva gå upp runt 05.00 imorgon för att hinna packa allt och sen undvika stress till bussen som går mot Norrtälje från mig 07.48. Kommer bli awsome :) bara att man sover lite på bussarna. I Norrtälje ska jag nämligen ta en annan buss på cirka en timme med, så det blir en två timmars resa som man lätt fördriver tiden med en bok och härlig trance i öronen. Sitter nu och laddar mobilen med lite nytt som gör mig sådär äckligt lycklig.

Jag kommer troligtvis inte ha tid
att skriva något under hela helgen, så jag önskar alla er alla söta en trevlig midsommar! Tat lugnt med spriten nu bara ;) PUSS

Huvudet söker efter en kudde

Nej nu är det sängen som gäller för min del.
Började så smått svara på alla kommentarer men känner att jag inte orkar det just, utan får ta det imorgon istället efter jobbet. Tänkte eventuellt gymma imorgon med då jag (äntligen) fått tag på någon som jobbar på gymmet så jag fick uppgradera mitt månadskort till ett helårskort, då tiden gått över. Nu är det bara till att jag får tillbaka på friskvårdsbidraget så är jag nöjd :) Hoppas alla får sova gott nu, och så får vi hoppas på toppenväder imorgon (yeah right...) Men leendet ska vara där iallafall, glöm inte det!

Dagens inköp



Grårandiga shorts - Gina tricot
Svarta strumpbyxor - American apparel
Grön och grå body - American apparel
Svart och mörkblå u-neck dresses - American apparel

Dagens och kvällens klädsel



Blå hängklänning med fickor - Hm
Grå t-shirt - Acne
Svarta tjocka strumpbyxor - MQ
Grå tygskor - Dinsko
Blå kort skinnjacka - Hm
Väska - Svart Mulberry bayswater



Brun kofta - Hm organic cotton
Svartrödrandig tröja - Gina tricot
Jeans - Gina tricot
Vita loafers - Vagabond
Axelremsväska - Louis Vuitton vintage

Tihi

Idag har det varit en bra dag måste jag säga! Klockan 13 var det till att möta upp Sia vid Åhléns, men vi mötes upp redan i tunnelbanan vid tekniska högskolan. Vi var båda hungriga och hade inte ätit någon lunch så vi gick till kungshallen och käkade något av det godaste på länge. Indisk mat säger jag bara, heaven sent. Jag fick mig en tallrik med het curry medan Sia beställde en chicken tikki masala, synd att det är nötter i annars hade jag lätt ätit det med. Grymt gott. Självklart vart det ett nanbröd till, mums! Taaack för en liten kortis, toppendag vännen :) (och för våra skrattattacker haha, no futher questions your owner.)

Sia skulle iväg redan kl 15 för att hinna in till Mörby och köra en körlektion så vi underhöll oss tills dess med att kolla runt lite i affärer. Jag hittade ett par shorts på gina tricot som jag tyckte om, bild kommer sen :) När klockan sedan vart tre så skilde vi på oss och jag åkte till Slussen för att shoppa vidare. Denna gång vart det inköp på American apparel på Götgatan. Det vart hela två bodys, två u-neck dresses och ett par strumpbyxor med stadig resår i midjan. Jag menar är det bara jag som verkligen hatar när strumpbyxor åker ned så fort man tar ett minsta steg framåt?

Väl hemma käkade jag litegrann av köttfärs - och fänkålsgratängen som päronen gjort som kanske inte var en vinnare precis. Det var dock ömsesidigt så jag behövde inte känna mig taskig när jag inte uppskattade maten helt. Satte mig sen ned och kollade runt på Nellyrean som startade igår. När klockan började närma sig halv åtta packade jag ned det jag behövde ha med mig till Elin och hela tjejgängets träff i hennes soffa för fotbollsmatchen Sverige - Ryssland. KATAstroff säger jag bara, skäms nästan. Men jag är ändå glad att det var mot dem som vi förlorade, dem förtjänade en plats i kvarten.

Jag kom väl hem för en halvtimme sen och har precis lagt en beställning hos Nelly. Det vart (hoppas jag minns allt nu) ett linne, en klocka från triton, två armband, tre halsband, tre trosor och två bodys från AA (I just can't get enought haha).

Nej men jag ska snart gå och sova. Måste sova, men jag är för pigg i nuläget för det. Sitter och lyssnar på musik och kollar på diverse klipp på youtube. Har ni för er? :)


 


Regn regn och åter regn

Idag har det varit en regnig och ljudfull dag fylld med härlig åska och blixtar.
Någon mer än jag som delar min åsikt? Jag gillar verkligen när det åskar och bullrar som aldrig förr, man känner som att man lever. Men jag går inte utanför huset i onödan bara för det, man vet aldrig vad som kan hända.

Imorgon är jag ledig och ska först träffa Sia inne i stan vid 13 för att sedan bänka mig i soffan för fotbollen. Längtar ihjäl mig och ser verkligen fram emot det vännen :) kommer bli så mysigt så! Och som jag sagt tidigare får Moder Natur en käftsmäll om hon får för sig att ge oss regn, för tredje dagen i rad. Jag och Sia pratade runt trekvart i telefon ikväll om allt mellan himmel och jord. Myspys. Du får mig alltid att skratta. Ser ut som att det blir ett hederligt midsommarfirande på hennes land under fredagen, möjligtvis torsdagskvällen om jag bara lyckas få låna bilen efter jobbet. Sen har vi inte hört hur Elin och Pauline tycker om planerna, men det återstår att se. De kommer nog tycka om det, annars är det nog lätt att hitta något annat, woho. Ser verkligen fram emot ledigheten, har nog inte varit ledig mer än över en helg som mest sedan jag började på K-rauta och jag har liksom snart jobbat där i 2 (!?) månader, tiden får fort när man har roligt. Och sen på kvällen om vi vill så är det en fest hemma hos en killkompis, Robban, i Vårby gård. Låter lovande tycker jag :)  Men som sagt, inget bestämt utan bara massa förslag för en toppendag! Vad har ni för planer inför midsommarhelgen?

Efter jobbet så satte jag mig ned i soffan brevid pappa med maten i högsta hugg för att se Italien - Frankrike. Det vart choritzo (stavas det så? eeh what the fuck...) med makaroner, funkade alldeles utmärkt! 

Tanken var att nu vänta in tolvslaget och sedan fynda på viprean på Nelly, men hemsidan är så sjukt seg när ALLA går inte så jag tar det imorgon i lugn och ro istället. Ska snart gå och sova, men ska bara bara fixa lite småsaker som kolla igenom mina mail och rensa min mobil från massa skit. Haha. Har ni för er nu? :)

Måndag 16 juni


Idag har det varit en låååång dag.
Vi var för första gången överbemanade på jobbet så det fanns inte så mycket att göra om man säger så. Stod först i infon men sen vart det en vanlig kassa. Vädret var mulet och stämningen låg, ingen dag som går till historien helt enkelt. Jag försökte checka läget med allt people som var med under lördagen, hur illa dem mådde och om dem hade svårt att ta sig upp ur sängen. Alla verkade förvånansvärt pigga och sa att dem var no promblemo mer än att dagen gick lite segare än vanligt. Men det hör ju som till, eller hur? ;) Jag har på senare tiden blivit alltmer bakis när jag har druckit, illa asså jag var alltid den som var piggast och mest positiv dagen efter. Men nu joinar jag er!

Jag tänkte nu hur som helst gå upp och lägga mig i sängen. Har smått ont i fötterna och ryggen så det ska bli skönt. Hoppas alla får sova gott nu!

"Det går att göra!"



Jag skulle leta efter vår K-rautareklam som sänds nu under EM, någon som sett den kanske? "Det går att göra" är vårat motto. Ingenting är omöjligt. Hur som helst så kom det upp lite olika när jag sökte efter reklamen på youtube, bland annat den här sjuka reklamen. Men inte fan är det svenskt haha. VI framstår som grymt oseriösa från min sida.

Godernatter


Neeeej! Jag har redan missat en stor del av CSI NY, så nu är det bums i säng för sedan är det Criminal minds innan sömnen tar över hand. Hoppas alla haft en underbar dag!

Ps. Ser inte den där sängen lagom inbjudande ut? Levande ljus och allt. Perfektion.

Jobbschema för veckan

Måndag: 11.00-20.15
Tisdag: 11.00-20.15
Onsdag: Ledig. Vara med Sia.
Torsdag: 11.00-20.15
Fredag: Ledig. Party?
Lördag: Ledig. Party?
Söndag: 09.45-17.15

Dagarna som har varit

Jag upplever att jag är dålig på att uppdatera, känner att jag inleder många inlägg med att ursäkta mig. Men orken finns inte alltid, så jag tar mig tiden nu när jag faktiskt har lite skrivmani eller vad man ska kalla det haha. Under veckan har jag jobbat på som vanligt och inget speciellt har hänt på jobbet. Igår var jag däremot med just jobbet, eller rättare sagt inreding och vvs gänget på grönan och körde femkamp, drack massa öl och hade det trevligt. Regnet drog ned stämningen lite dock, och inte vart det bättre med det där målet i SISTA (jävla) minuten... men men, vi måste ta ryssarna. Vidare har jag införskaffat mig en liten goding till mig själv, min kära väska i darwinläder. Love love love. Jag skulle egentligen vara med Sia idag men då det vart massa strul med ersättningsbussarna för roslagsbanan så stannade jag hemma och så kom vi överens om att vi skulle ses på ondags istället. Blir nästan bättre, så får vi planera riktigt noga gumman! Kommer bli mysigt, hoppas vädret är på vår sida.

Gårdagens outfit



T-shirt med tryck - Littlemiss
Svarta jeans - Rock and republic
Blå kort skinnjacka - Hm
Svart mulberry bayswater - Mulberrybutiken i Stockholm
Blåvita loafers - Vagabond

The one

Finner inga ord för hur glad jag är över att ha skaffat den här väskan - Mulberry Bayswater i svart darwinskinn. Jag hade kollat runt på blocket ett tag efter en svart väska och fann denna till ett sjukt bra pris. Köpte den av en tjej i torsdags. Vi hade bestämt träff utanför mitt jobb och det som var så komiskt var att det var samma tjej som sålde den här väskan som jag tidigare köpt min Gucci Horsebitbag av, snacka om att världen är liten?

Fredagens outfit



Oversize t-shirt med tryck - Bikbok
Svart bomullskofta - Lyle and Scott
Ljusblå slitna jeans - Acne hep pure
Svart longchampväska - Romani
Blåvita loafers - Vagabond

Musik som förgyller dagen

Norwegian recycling - How six songs collide
Dj Shog - Feel me (through the radio) (Axel Coon remix)
Avril Lavigne - I'm with you
Shane Ward - Damaged
Cassie - Me & you
Kim Leoni - Again (Neo cortex club mix)
Metallica - Enter sandman
Oasis - Wonderwall
Dj Antoine - This time (Klass remix radio edit)
Alex C feat Y-ass - Sweetest as in the world
Petter - Logiskt

Godnatt alla söta :)

Har varken orkat skriva något eller kollat in bloggen under de senaste dagarna. Såg nu att jag fått en del kommentarer, underbart! Ni gör mina dagar, det vet ni. Svarar på alla när jag kommer hem imorgon efter jobbet. Ska hjälpa till lite under luncherna på jobbet så jag är planerad (trots jag är ledig denna helg) att jobba 11-15 med eventuell förlängning till stängning om det behövs vilket är 17.15. Skönt med lite sovmorgon iallafall, de andra som ska jobba denna helg börjar 08.45. Sedan är det hem för att se på fotbollen, Sverige - Spanien. Hoppas ingen vågar missa den, annars jävlar haha ;) Senare på kvällen ser det ut som att det blir utgång med Sia och Pauline. Behöver det känner jag, inget går upp emot en god drink, bra musik och mysigt sällskap. Nej nu är det tandborstning som gäller och sedan sängen. Hoppas alla får sova gott nu!

Godnatt

Nej nu ska jag gå upp och lägga mig hade jag tänkt. Jobbar imorgon 9-18 och efteråt kanske (hoppas hoppas) jag kommer hem med en liten present till mig själv! Mer om det imorgon :) Natti natt!

I en annan del av Ropsten

Ropstens tunnelbanestation

Två tonårskillar småretas med varandra.
Kille 1: Hur många kromosomer har du?
Kille 2: Fler än du i alla fall.

Haha vaddå IQ-befriade?

Källa: Tjuvlyssnat.se


"...Do It Faster, Makes Us stronger..."


Jobboutfits



Måndag
Svart linne med tryck - Gina tricot
Vit jeanskjol - Fornarina
Tofflor - Scholl
Svart longchampväska - Romani

Tisdag
Grå-vit tunika - Hm
Jeans - G-star raw
Blå kort skinnjacka - Hm
Leopardmönstrade loafers - Friis and company
Svart longchampväska - Romani

2-0 till Sverige, låter det bra i era öron?

Jag har på senste tiden inte orkat skriva så mycket, ni får verkligen ursäkta. Har ingen egentlig ursäkt, bara trött. Harden här veckan bara jobbat på, tränat och tagit det lugnt. Igår var det dock matchen mellan Sverige och Grekland med Elin och Pauline. Vi kanske inte var sådär jäääätte intresserade av matchen... enda tills första målet kom, då jävlar! Haha. Vi satt och kollade på massa gamla bilder på oss, usch och fy.. har man sett ut sådär verkligen? Självmant också för den delen. Haha dock var inte mina bilder så jättehemska mer än vissa fyllebilder (som jag för övrigt bjuder på). Men jag har några väääldigt fula bilder på min på data. Tjejer vänta er några härliga skrattattacker, our style ;)

Nu sitter jag bara här och tycker synd om mig själv,
eller inte. Men man bli smått deppig av detta väder när man faktiskt är ledig för den delen. Jag som hade tänkt ligga ute och sola hela dagen. Men men, jag får väl ta och underhålla mig så bäst jag kan. Kanske kan hitta en film jag missat i filmsamlingen? Har någon något tips på en bra film, dagen till ära?

Vi är bara för söta




Made by: Roppen

Nu jävlar kör vi

Hinner inte skriva något nu, ska snart åka till Elin och kolla på matchen. Hoppas alla får en underbar kväll (och att sverige vinner, visst?) PUSS

På youtube hittar man alltid något att skratta åt

 Måste bara slänga in den här videon, han är bara för skön! Godnatt allihop :)

Sänggång nästa!


Preliminärt jobbschema för veckan

Måndag: 12.00 - 20.15
Tisdag: 06.45 - 15.30
Onsdag: Ledig
Torsdag: 09.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 20.15
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

It's a beautiful day

Dagen har vart helt i min smak. Jobbet gick bra, allt flöt på och jag anser själv att jag klarade av uppgiften som helgansvarig rätt bra ändå. Men självklart med hjälp från alla andra som vet vad det innebär. Det hände dock lite incidenter under dagen som vi alla hjälptes åt att klara av. En liten pojke var plötsligt försvunnen från trädgårdsavdelningen där han var först med sin mamma, men efter 3-4 minuters letade satt han bakom en soffa. En annan kund klämde sig ganska rejält på ett parasol tror jag att det var, så det vart lite blod där ett tag. En man lyckades oturligt nog få upp en stor burk med träolja vid kassorna så mycket vart rejält nedsölat. Dock inga sura miner från hans sida, det uppskattades! Alla jobbade på bra så jag var faktiskt stolt över att gå från jobbet idag, det är sådan sammanhållning att man känner sig glad över en annan persons vinst så att säga.

Ser fram emot att ytterligare få utvecklas, få mer kött på benen och helt enkelt jobba på i den takt och riktning som nu. För jag trivs verkligen på jobbet. Det har jag aldrig upplevt, är det inte Mr. Nagel som hackar på allt och alla så är det dålig lön, så jag ska inte klaga. By the way, alla chefspositioner är grymma bara för att tillägga. Jag menar, hur många (handen på hjärtat nu?) kan säga att dem trivs med sin chef/chefer?

Efter jobbet tog jag ett varv i joggingspåret. Det var grymt varmt och det var därför jag inte sprang särskilt fort eller långt, vart nog bara 3 km skulle jag tro. Men med lite musik i öronen så var det genomförbart. Thaaank you for the trance säger jag bara. Vad har ni för musikgenre? Öppna mina ögon och ge gärna lite förslag på bra musik :)

När jag hade sprungit klart var det en indonesisk gryta på spisen som väntade på mig som pappa hade gjort. Grymt god med tikki masala, kyckling och potatis. Har visst glömt att berätta att pappa har varit bortrest sedan förra söndagen. Han spenderade en vecka uppe i våran sommarstuga uppe i Baktsjaur, en bit utanför Arvidsjaur (som jag tror dem flesta hört talas om?). Lite plock och underhåll av huset med min faster och hennes man. Love them. Skulle velat följa med, men jobbet lockade mer och sen fanns ändå inte möjligheten till ledighet, så jag får väl se till att jag kommer upp nästa sommar, eller kanske till hösten då det är älgjak? Hm.. det återstår att se helt enkelt.

Vad har ni haft för er idag? :)

Dagens outfit



Blått långt linne - MB by Malene Birger
Jeanskjol med tyll - Replay
Svart longchampväska - Romani

En ansvarsfull söndag

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, mamma fick smita emellan för att hon ska iväg och rida islandhäst om en timme. Jag ska tydligen va ansvarig idag (Jeanette!!!!) haha nej men det kommer nog bli bra, skönt att ha det i bagaget liksom och det är inte så mycket man måste göra. Mest se till att allt blir gjort och att allt flyter på med personalen och alla kassor. Ha en underbar dag i solen, för min del blir det jogging efter jobbet. Ska allt bli skönt!

Skyltfönsterreklam



Någon som känner igen den här reklamen? Tjejer? ;)

Dagens outfit



Linne med tryck - Chicks on speed by hm for fashion against aids
Blå bomullströja - Lyle and scott
Grönrutiga shorts - Bikbok

Fullspäckad gårdag och en sarkastisk lördag

Dagen började med att jag vaknade av klockan kl 12, för att jag inte skulle sova bort hela min lediga dag. La mig i solen en timme och sen bar det in till stan för att träffa Roppen. Alltid lika kul :) hihi. Vi käkade glass och gick runt och pratade och njöt (snarare klagade faktiskt) av vädert, tyävärr. Det var ju 30 grader och då ska man inte va inte va inne i stan och strosa runt utan ligga på en strand med en drink i handen. Det skulle varit något det! Vi hade det galet skoj och hamnade så småningom på donken (as usuall) för att inhalera eller vad man säger  en glass till, eller två. Det vart en hamburgare för henne men jag tog en Mcflurry, som om det fanns alternativ? Lekte med massa sugrör hann vi med också, i brist på annat! Taaaack för en bra dag gumman!



Det här är min vän Roppen med sina galna, bästa sidor!

Väl hemma fick jag stressa lite för att hinna iväg tillbaka mot stan och möta upp tjejerna för en utekväll. Kastade i mig maten och hoppade in i duschen för att sedan hinna med 20.30 bussen nere vid Norrtäljevägen, men icke den kom aldrig så jag vart lite smått sur där... men men, kom in iallafall till stan runt halv elva och då möte jag upp dem på Soft för lite förkrök. Fick i mig en välbehövd öl och en shot (grym sådan) som hette B52 om jag inte minns fel. Den innehöll baileys och massa annat gott som gav en eftersmak av chockladkola, mums! Sedan drog vi vidare till Riddarkällaren där det var 90-tals nostalgi, haha det var faktsikt kul med lite gammal musik i ny tappning! Det finns ju så många minnen som dyker upp, dock både dåliga och bra. Sedan skiljdes våra vägar, Elin åkte hem och jag likaså, medans Sia efterfestade med några grymt trevliga killar från källaren, önskar att jag kunnat följt med men jobbet kallade tidigt morgonen efter.

Precis som jag sa till er igår tjejer så uppskattar jag verkligen varje minut med er. Inga andra får mig att skratta så glatt som ni och med inga andra på denna jord känner jag mig trygg till hundra procent. Ni är verkligen speciella för mig, och det hoppas jag att ni vet.

Väl hemma med den sista nattbussen runt 4 var jag så grymt hungrig att jag öppnade kylskåpet och käkade av typ allting haha. Mitt fyllekäk vart inte lika classy som andra gånger, minns knappt allt jag stoppade i mig! På morgonen sen vaknade jag upp, bakis som jag vet inte vad. Jag hade ju självklart glömt att dricka massa vatten innan jag somnade, pucko. Så det fick bli en bakisdag i kassan helt enkelt.

Jag fick va i innebyggen idag med Erik, jobbade 09.45 - 17.15 som vanligt på lördagar. Han är en skön prick som lät sarkasmen flöda fritt i rummet haha! Han tyckte varken om min kära musik eller mina torra skämt, men jag bjuder på den ;) Erik, jag har en del att ta itur med när vi ses igen, så det så! Hmm, visst sa vi två veckor? Ska köra mitt race på måndag, I hope. Dagen gick faktiskt rätt fort ändå, alla på jobbet såg att inte var på topp så jag fick ta det lugnt och helt enkelt försöka må bättre ju längre dagen gick. Fick mig en huvudvärkstablett också så det ordnade sig. Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar. Det blir schnitzel (stavas det så? haha) med pasta, fort och lätt. Ikväll blir det till att ta det lugnt, hade gärna velat dra med tjejerna på en fest i Sollentuna ikväll eller med ut arbetskamraterna till Tegel, men vet att jag inte kommer orka med tanke på att jag kommer jobba alla dagar nästa vecka utom tisdag, så det blir till att samla krafter istället vilket är behövligt!

Hoppas alla haft en underbar dag och att ni får en trevlig kväll :)

Gårdagens outfits



Blåvitrandig bikini - Hm

Rosa linne - American appeal
Blommig kjol med volanger - MQ
Mörkbrun gucciväska hobo - Guccibutiken

Ljusgult linne med spets - Odd molly (love love love...)
Gröna shorts - Bikbok
Beige trenchcoat - Hm
Svarta loafers - Wedins
Kuvertväska i äkta darwinskinn - Mulberry
 

Gäsp


Nej Criminal minds lockar mig upp till sängen, hoppas alla får sova gott!

Dagens klädsel



Blåvit randig skjorta - JC (love love love...)
Vita shorts - Bikbok

Kände att fantasin kanske inte var den bästa imorse heller var tyvärr stressad när jag uppskattade tiden lite fel där ett tag på morgonkvisten. Men jag gick inte utanför dörren helt naken iallafall, får jag skratta mig lycklig åt! Vilket inte skulle varit helt omöjligt med tanke på stressen haha. Kände nu i och för sig att outfiten var precis sådär casuall man ska va påväg till jobbet, men hoppas på en hejdundran partyoutfit snart :)

Dagen i utebyggen

Som rubriken säger så var jag i utebyggen hela dagen. Var skönt till en början, lagom med kunder och jag hade en bok att läsa. Men ju längre dagen gick och värmen steg så vart jag rastlös, kunderna vart färre och så satt man där i byggen, med för varma kläder för årstiden och låtarna på radion vart bara sämre och sämre. Så det kan gå! Satt i brist på annat och letade lite i vårat datasystem på alla våra produkter som vi säljer och hittade följande:

Shish kebab 289 kr - Det var en dyr kebab! Egentligen är det något som man använder sig av vid golvläggning.
Pryl  35 kr - "Hmm.. vad kan det här vara för någonting? Jo jag vet... det är en pryl! (?)" Det är något inom VVS vet jag bara, något till en stupränna kanske?
Baksmälla basic 59 kr - Betalar man nuförtiden för att få lite huvudvärk och lätt illamående? Dagens nymodigheter asså haha. Men egenligen är det något på trädgården, tror jag.
Träbocken Stig 269 kr - Såg Stig Helmer framför mig i någon form av julutstyrsel, ingen vacker syn måste jag säga! Kunden som faktiskt köpte den en gång under veckan minns jag skrattade tills han grinade när han såg den på skärmen. Är det bara jag och kunden som ser det roliga i detta?

Det tyckte jag var rätt komiskt faktiskt, fick mig lite att göra iallafall vilket var uppskattat! Jag jobbade 9-18, men när klockan slog mot 18 och ingen kom och bytte av mig så ringde jag in till infon och frågade när någon skulle komma. Dem visste inget alls, byggkillarna likaså. Det slutade med att Johan, byggkille och nu butiksekonom för Alec som i fredags gick på havandepenning, fick rycka in och ta sig an lite ute på byggen och tvingade Magnus att sätta sig i kassan så att jag skulle få gå hem. Smått rörigt där ett tag, men det löste sig ju trots allt så ingen skada skedd.

Jag åkte direkt till gymmet sen och körde som vanligt. Hem sedan för att käka och se på tv. Det vart Murder på trean, tycker jag verkligen är intressant att följa. Någon annan som följder det? Nu sitter jag bara och väntar på Criminal minds, också sjukt bra. Men inget slår CSI dock.

Natti natt


Nej nu är det sängen som gäller om jag ska orka. Är van nu vid att kunna gå upp vid niosnåret, men imorgon jobbar jag 9-18 så då är det upp vid sju. Men det kommer bli bra, hoppas dock på att jag slipper utebyggen. Kanske att någon på jobbet har en bra dag och vill va snäll och ta den? Man kan ju alltid hoppas. Förövrigt är det planerat att jag ska gymma imorgon, ska bli skönt faktiskt! Hoppas alla får sova gott nu!

Monki

Asballa och snygga kläder, bra kvaliteét till grymma priser. Kan det bli bättre? :) Roppen, jag vill shoppa loss ännu mer snart.. LÄNSNING säger jag bara!

Smshistorier.se

OBSERVERA! Min starka sida är inte ren och ärlig humor, jag skrattar åt nästan åt vad som helst. Till och med åt mig själv (jo jag lovar... det är sant.) så hoppas ingen tar illa vid sig av vissa skämt, inget illa menat alls.

En lärare frågade sin elev: "Vad heter du?"
- "Mohammed Ben Ahmed, svarade den lille.
- "Nu är vi i Sverige , här finns det inga Mohammed.
Från och med nu kommer du att heta Sven Svensson ", svarade lärarinnan.
Väl hemma mötte den lille sin mamma.
- "Var har du varit Mohammed?", sa hans mamma till honom under sin
slöja
- "Jag heter inte längre Mohammed", sa den lille, "utan Sven
Svensson för jag är nu i Sverige ".
Mamman blev rasande och gav honom en örfil och skrek på sin man.
När han hade fått situationen förklarad för sig gav han också Sven en
rejäl örfil, och en serie på underarmarna.
Dagen därpå, när Sven kom tillbaka till skolan, kunde lärarinnan
konstatera att han hade märken efter fingrar på sina kinder.
- "Vad har hänt, Sven ?", frågade hon, alldeles bestört.
- "Jo, det tog inte mer än två timmar efter det att jag blev svensk
förrän jag blev attackerad av två arabjävlar.

En man går till doktorn för att söka hjälp för sin värkande armbåge. När han kommer in i undersökningsrummet finner han att doktorn är ute och det istället står en stor datamaskin mitt i rummet.
- Urinprovet, tack, säger datamaskinen.
Mannen blir lite förvånad men sätter in sin lilla burk med urinprov i en lucka på maskinens framsida. Luckan stängs och maskinen börjar skramla och skaka.
Efter ungefär en minut kommer det ut en remsa ur datamaskinen. Mannen läser på remsan:
* Tennisarmbåge. Kom tillbaka om en vecka.
Mannen går därifrån, inte helt nöjd och han bestämmer sig för att driva lite med maskinen till nästa gång.
En vecka senare när han skall tillbaka förbereder han en burk med urin från både frun, dottern och sonen. Som kronan på verket drar han en handtralla och lägger lite säd i burken. Han går tillbaka till läkaren och möts av samma maskin igen.
På maskinens uppmaning sätter han in sin lilla burk i luckan och maskinen skramlar igång. Den här gången tar det betydligt längre tid innan remsan kommer ut.
Mannen tar upp remsan och läser:
* Din son röker hasch.
* Din dotter är gravid.
* Din fru är otrogen.
Och om inte du slutar runka kommer du aldrig att bli av med tennisarmbågen!

[Taget ur Svensk uppslagsbok från 1903] NEGER;
Människoliknande apa, bor i hydda och när han äro glad spelar han trummor.

Nästa gång du har en dålig dag så tänk på att det kunde vara värre. Du kunde vara en siamesisk tvilling, med din bror fastsatt från axeln och ner. Han är homosexuell, det är inte du. Han får sin pojkvän på besök...och inte nog med det...ni har bara en röv...så upp med humöret!

Tre små flickor stod på en balkong och på gatan nedanför stod tre nya bilar, en Lamborghini, en Ferrari och en Maserati. Då sa en av flickorna:
- När ja blir stor ska ja bli advokat och då ska ja köpa en Ferrari. Den andra flickan sa:
- När ja blir stor ska ja bli läkare och då ska ja köpa en Lamborghini. Då sa den tredje flickan:
- När ja blir stor ska ja suga kuk som syrran, för de är hon som äger alla tre bilarna.

En man som suttit 15 år i fängelse lyckas rymma. Han bryter sig in i ett hus eftersom han behöver pengar till mat och ett vapen. Han finner ett ungt par i sängen och beordrar mannen att kliva upp, varpå han binder honom vid en stol. Medan han binder kvinnan böjer han sig fram och kysser henne i nacken sen går han ut på toaletten!
När han är borta säger mannen till hustrun:
- Den här mannen är en förrymd fånge, se på hans kläder. Han har nog suttit i fängelse och inte sett en kvinna på evigheter. Jag såg hur han kysste dej i nacken, om han vill ha sex så tillfredställ honom hur mycket han än gör dej illa. Han är nog farlig och om han blir arg kommer han nog att döda oss. Var stark älskling. Jag älskar dej!
På detta svarade hustrun:
- Han kysste mig inte i nacken. Han viskade att han var homosexuell och tyckte du var söt, så han undrade om det fanns någon vaselin i badrummet. Var stark älskling. Jag älskar dej oxå

En man gick till en bordell och frågade vad de hade.
-Jo, en negress kostar 400kr, och en blondin 500kr, sa damen i receptionen.
Han hade en femhundring så det fick bli blondinen. 20 år senare kom han tillbaka till samma bordell. När han kom in fick han syn på samma kvinna han för tjugo år sedan hade köpt lite kul av, och hon sa:
- Du har en son, han är bartender i baren här på bordellen och väntar på dig. Mannen gick till baren och förklarade hur det gick till, men hans son sa irriterat:
- Jag är son till en hora, bartender på en bordell, och ser min far första gången vid 19 års ålder, så du kan dra åt helvete!
- Nu ska du FAN inte vara oförskämd, hade jag haft 100 spänn mindre så hade du varit neger!

Dagens outfit



Babyrosa pikétröja - Bondelid
Beigerutiga shorts - Bikbok

Lovar att ha mer fantasi imorgon haha. Orkade helt enkelt inte bry mig imorse, var rätt trött så det var bara på med det första bästa, i detta fall shortsen från igår, och ge sig iväg!

Straight to hell boy

Ersättningbuss, Göteborg - Karlstad


Tåget Göteborg - Trollhättan - Åmål - Karlstad har blivit inställt, och alla passagerare har hamnat i en ersättningsbuss.

Busschaffören: Nu lämnar vi Göteborg, här har vi 29 grader varmt och strålande solsken. Vi åker mot Trollhättan. I Trollhättan är det 12 grader och nästintill storm, jag kom precis därifrån. Och Karlstad, ja, det ska vi inte ens prata om!
Pojke ~8 (panikslaget): Mamma, ska vi till Karlstad?

Källa: Tjuvlyssnat.se


The job

Sitter på jobbet som vanligt, måste påstå att det suger en del att alla är ute i solen och får bada hela dagen. Men jag får väl min tid med snart hoppas jag. Jobbar som sagt hela veckan nu, utom på fredag. Kanske kan träffa Roppen då, får se helt enkelt :) skulle va grymt kul iallafall! Sitter nu och tråkar vid datan och får väl en kund var femte minut, så det är rätt segt, men skönt med! Youtube går varm med massa av min musik om man säger så, haha kunderna ger mig komplimanger till och med, skönt att höra att byggfolket har smak. Har ni för er? :)


Sängen kallar


Har blivit överflyttad till publishme nu, det är inte alls som jag hade tänkt mig. Det är bara ologiskt och inte alls lika snyggt. Suck säger jag bara. Hoppas alla får sova gott nu iallafall :) Imorgon är det en ny dag, time for bed för att samla nya krafter.

Vad jag INTE klarar mig utan

Mina underbara vänner och familjen - Jag skulle inte klara vardagen utan dem. Ni är värda allt guld i världen.

Mjölk - Behöver jag säga mer för dem som känner mig. Jag dricker minst 2-3 liter om dagen, och då är jag duktig om jag lyckas hålla mig i skinnet så pass. Har sedan barnsben alltid druckit mjölk, och det sitter om i, gott är det med :)

Närhet  och kramar - Jag är en sjuukt kramgo person som behöver kramar hela tiden! Lite omtanke från dem nära värmer varmt om hjärtat.

REF 551 (hårinpackning) - Mitt hår är lite av ett mysterium. Jag har självlockigt hår naturligt och det har jag alltid haft. På senare dar (låter som att jag var typ 40 år haha) har mitt "överhår" om man säger blivit alltmer rakt och det har resulterat i att folk som inte känner mig så väl tror att jag plattänger mitt överhår, vilket jag verkligen inte har tid eller ork med. Ju mindre jobb och tid som läggs ned på morgonrutinerns ju bättre. Jag har svårt att reda ut håret med, speciellt efter dusch. Hur som helst så har denna inpackning gett mig en frihet i att jag inte har ett sådant stort jobb med att borsta ut det, så det är min stora savior.

Viktor and Rolf: Flowerbomb - Parfymernas parfym, finns inget mer att säga.

Extra white - Min käke går varmt av allt tuggummi jag äter, haha!

Sängen - Finns inget bättre med en god natts sömn med ett mjukt fluffigt, nytvättat täcke med en massa kuddar. Det enda som egentligen saknas är en person att dela allt med.

Vindruvor - Något av det godaste som finns.

Di.fm - Dem tranceradion håller mig vaken om morgarna på jobbet när det är kundtomt. Funkar alltid då det är så mycket att välja! Underbart.

Mina nya jobbtofflor


Dem ser lite smått schleta ut redan, haha men så är det när man jobbar på k-rauta. Scholl vet verkligen hur man ska göra skor, grymt sköna och formar sig nästan direkt efter fötterna. Det är ett måste för mig när jag står upp så mycket om dagarna.

Tisdag 3 juni

Idag har varit en bra dag. Gick upp vid halv tio, gjorde mig iordning och käkade frukost. Det vart fil med start, alltid lika gott. Sedan drog jag iväg till centrum och köpte ett par scholltofflor för att lyssna på mina fötter som skriker efter något bekvämt att ha på sig. Iväg sen till jobbet och jobbade 12 - 20.15, i infon. Och det var bara ren pina och plåga idag. Är SÅ trött på "... ja jag vill returnera denna..." jag fick minst dubbelt så många returer idag än vad jag fått tidigare. Inte för att jag inte behärskar det, men det är så enformigt ibland. Nej usch, imorgon ska jag flörta till mig innebyggen eller åtminstone en vanlig kassa, men vi får se vad jag blir. Till lunch vart det en ost och skinkpaj, grymt gott och mättande. Solen sken lite lagom idag och det kändes verkligen på orken, känner mig inte fullt så trött nu än vad jag annars har varit under denna varma period. Känns skönt faktsikt, frös till och med när jag gick till bilen i bara shorts på väg hem. Pollenhalten sjunker för var dag, och det känns verkligen toppen! Snart kan jag va en helt normal människa igen som slipper ta ögondroppar varje lunch. Hoppas alla haft en bra dag :)

Varför ska det vara såhär?

Dagens outfit



Tischa med tryck - Monki
Beigerutiga shorts - Bikbok
Tofflor - Scholl

Måndag igen och jobbet kallar

Drar iväg nu till jobbet, 11.00 - 20.15 är det som gäller! Svarar på alla kommentarer när jag kommer hem, hoppas alla får en underbar dag idag!

Kommande jobbvecka

Måndag: 11.00-20.15
Tisdag: 12.00-20.15
Onsdag: 11.00-20.15
Torsdag: 09.00-18.00
Fredag: Ledig
Lördag: 08.45-17.15
Söndag: 09.45-17.15

Helgen

Jag jobbade denna helg men det stoppade inte mig från att hitta på massa saker iallafall :) Lördagen började med att jobba 08.45 - 17.15 sedan var det ju brännbollen i Hagaparken med jobbet. Det var verkligen grymt kul, alla utom jag drack typ! Men det funkade iallafall, hade ju ingen bakfylla imorse (som vissa andra hade... nämner inga namn haha).

Under brännbollen då vi var ute så hamnade Mathias, en arbetskollega, brevid mig vid samma kon och då sprang vi ju också samtidigt till nästa. En boll sköts långt av Rosalinn och vi sprang för fulla muggar och rätt som det är så hörde vi ett "krasch.. och knak" eller vad jag ska säga, det visade sig va Mathias jeans som sprack i grenen, trodde jag skulle dö av skratt! Det var ju inte lite dem sprack heller också, stackarn hade inga andra byxor med sig så fick dra ut på krogen sådär. Men fan kul var det. Hur som helst så kom vi två i brännbollsturneringen, godkänt.

Efteråt så skulle jag till pappas jobb för att duscha inför kvällen och lämna bilen, men det lyckades jag inte med så bra nej. Fråga mig inte hur jag lyckas, men jag hamnade på något jävla vis i Hägersten, vilket är grymt lååångt bort. Men men, man kan inte lyckas med allt. Fick smått panik dock, men löste problemet själv när jag fått avreagera mig lite.

Väl i Ropsten så tog jag mig en dusch, och fick på mig en riktigt snygg outfit måste jag bara få säga, hade min oddmolly klänning/linne med ett par shorts under, mina svarta loafers från wedins och min ännu inte använda trenchcoat från hm. I stressen så hann jag inte ta något kort, men ska se till att ha den där outfiten snart igen, den var så jag på något sätt. Det var menat att jag skulle möta upp dem andra på jobbet, men då alla hade gått åt olika håll i princip så var jag mer än glad att dra till mina tjejer som laddade upp på Nivå. Med dem kan man aldrig ha tråkigt, vi har försökt.. men det lyckas aldrig hihi.

Natten spenderades dock på Max, tjejerna var hungriga och jag kände att det var sak samma, var inte laddad till tusen direkt efter att planerna sprack. När allt kom omkring så var det bra att inte dra ut. Skulle bara restulterat i att jag mått skit dagen efter, även fast jag inte skulle ha druckit något med tanke på att jag var tvungen att dra hem med bilen. Tjejer, vi laddar upp för nästa lördag istället ;) jag är så glad att vi redan nu vet vart vi ska!

Idag var det jobb 09.45 - 17.15 och jag kände att jag behövde träna lite efteråt, så jag drog direkt till gymmet efteråt. Kände mig inte sådär jättepigg precis så jag tränade ganska lugnt. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, se på tv och läsa lite i min bok.

Enda sedan det varit så varmt på sista tiden har vi alla på jobbet tyckt att det varit alltför varmt med längbyxor och gympaskor. Så vi slog näven i bordet och fick oss ett gäng capribyxor och shorts som vi nu får ha. Det var verkligen helt underbart att få stå i shorts och tofflor, mycket svalare och mer bekvämt för årstiden!

RSS 2.0