Så typiskt!

Vaknade vid sju imorse
och var på jobbet kvart i tio efter att jag hämtat upp Erik i Täby. Den här dagen gick sååå mkt segare än igår, mindre kunder och humöret var inte fullt så glatt heller. För lite sömn I guess. Men imorgon är man tillbaka på MITT jobb igen, kommer va så underbart. Saknar verkligen mitt folk och mina rutiner. Det som sög när jag kom hem var dock var att jag insåg att jag hade fått med mig hem några jobbnycklar. Så det är bara att åka ut till Häggvik imorgon igen innan jobbet. Men det bästa i situationen är nog att jag får anledning att stiga upp, och då gymma innan jag åker iväg, för jag är för lat för att göra det nu ikväll haha. Ska också se till att tanka bilen, köpa frukost då jag inte kan äta på morgonen innan jag gymmar. Också köpa lunch så slipper jag ta tid från min lunchtimme att fixa det. Jag har nu bestämt att alltid ta med mig mat till jobbet, och tanken var först densamma för imorgon. Men då jag inte kommer kunna lägga maten i en kyl eller dylikt på två timmar eller så, blir det nog bäst att köpa mat ute iallafall. Jag ska nu ikväll inte göra så mycket mer än att ta det lugnt och självklart se vidare på SATC. Är snart klar med säsong ett. Är verkligen som ett barn i en godisbutik, satt till och med och tänkte på att jag ville hem och lägga mig så jag fick se på New yorktjejerna och deras påhitt. Som sagt kommer det ju bli en intensiv vecka med massa jobb.

Har ni haft för er ikväll då och vad är era planer inför veckan som kommer? :)

Kommentarer
Postat av: sandra

sv;ja,det är det verkligen :)

oohja, det har jag! själv? :)

2008-06-29 @ 20:45:03
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: LINA VERONICA

i veckan ska jag jobba, jobba och jobba! på torsdag är det något som kallas torsdagskväll här i borås och då kommer amanda jenssen hit... kanske går ner med mamma och tar en öl, för ajg är ledig tors och fred. bara för att jag ska jobba helg...!

2008-06-29 @ 20:46:26
URL: http://linaveronica.blogg.se/
Postat av: NAVAS

Taaack =) jaa jag älskar chinosen :D köpte dom från MQ på rea för halva priset. Skitbra ju!

kram fia

2008-06-29 @ 21:21:00
URL: http://sofianavas.blogg.se/
Postat av: Angelica L

Ja jag har för mig att det var då :D

Ska bli spännande med nya avsnitt!

2008-06-29 @ 21:24:55
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Svar: Idag har jag inte gjort någonting, för precis som för dig har vädret här varit uruselt! :( Tusan att det ska va så dåligt väder mitt i sommaren! >:(

2008-06-29 @ 21:27:08
URL: http://alprosen.blogg.se/
Postat av: Angelica L

Sitter här och kollar på EM-finalen :D

Vad hittar du på ??

2008-06-29 @ 21:37:35
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag åker till barcelona med fotbollen , sedan åker jag till göteborg i en vecka och med familjen till öland , vi ska hälsa på några där.

Just nu kollar jag på EM-finalen. du ?

/ J

2008-06-29 @ 21:39:25
URL: http://jennniferke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0