En komisk historia

Jag kom och tänka på en sak när jag satt i bilen och hade tråkigt i trängseltrafiken när jag skulle hem efter att ha varit i stan under dagen. Någon berättade för mig en gång att det var ett par som precis hade skilt sig. Mannen flyttade ned till Österrike dagarna efter att alla papper var påskrivna, och lät ex-hustrun att sälja vissa tillhörenheter som hade tilldelats mannen i efterhand. De kom överrens om att kvinnan skulle sätta in pengarna för alla saker på mannens konto efter försäljning. Allt gjordes på ett stjyst sätt, men sen kom det till försäljningen av mannens splitter nya porsche Carrera 4S. Kvinnan lade in en annons på blocket om att hon ville sälja bilen och fick svar direkt! Bilen blev såld samma eftermiddag och kvinnan satte in pengarna på ex-mannens konto. Och nu till det komiska, bilen blev såld för bara en enda svenk krona. Det kallar jag pay back time för gamla sår soch synder.

Kommentarer
Postat av: Little Peaché

Sv: Oj oj oj jag bockar och bugar av berömmet. Tusen tack! Känns så himla fint att någon annan tycker man har fina kläder! Hoppas du får en underbar, om något mindre solig dag, och så får du stay tuned för more fashion!

Mvh Little Peaché

2008-04-25 @ 05:49:52
URL: http://littlepeache.webblogg.se
Postat av: robiN

hoppas det går bra för dig på intervjuen :) thihii* vet du en ska vi borde gå på match snart det är fan galet skojj... me love :) haha blidde 1-1 igår ... lalaa robiN jobbar idag men sen är jag ledig tills den 2 maj... händer på valborg då?
puss

2008-04-25 @ 06:54:54
URL: http://roppsnopp.blogg.se/
Postat av: Michelle

sv. gårdagen va helt okej, det är nu som jag är super trött haha.. men nu är det helg, tyvärr ska man åka iväg så :/.. måste hälsa på pappsen och bröderna.

Händer själv?

2008-04-25 @ 06:54:58
URL: http://shelliie.blogg.se
Postat av: robiN

haha en krona för den bilen... vilket klipp det hade man ju inte sagt nej till thihii**

2008-04-25 @ 08:47:25
URL: http://roppsnopp.blogg.se/
Postat av: Malisso Malin

Haha nää :P Fan va surt för mannen! Men måste vart helt underbart för den som köpte bilen! Haha, ha det fint =)

2008-04-25 @ 10:25:27
URL: http://malisso.blogg.se
Postat av: madde

Var ner på jobbet en sväng för att fixa nå grejer, men måste väl dit idag igen, suck.. annars inte så mkt, är så sjukligt trött!

2008-04-25 @ 11:08:35
URL: http://maddenilsson.blogg.se
Postat av: sandra

svar; haha, förstår att du inte kom ihåg, låång kommentar ju :)Eller hur? Så skönt med nyfixat hår. usch, pollenallergi måste vara riktigt jobbigt. Tack. Nej, inte från hans kompis iaf. Man känner sig ganska dum när man inte vet om det. För jag är inte nära vän med henne så den grejen är egentligen igenting som stör mig. Det har blivit bättre, ska tillbaka till honom i helgen så det ska nog fixa sig. Ska du göra något kul i helgen?
Haha, du det där är verkligen payback ;)

2008-04-25 @ 11:33:22
URL: http://froggie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0